Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A Sátánisték valójában így...

A Sátánisték valójában így akarnának kinézni, ha tehetnék?

Figyelt kérdés

Maria Christerna sátánista átoperáltatta magát, olyanná amilyen elvileg egy igazi sátánista szerinte. Elméletben ilyen szeretne lenni egy sátánista, ha lenne rá pénze, az iszonyú drága plasztikai műtétekre és ha fel mernék vállalni a társadalom előtt. Ugye mondanom sem kell, hogy egy ilyen műtétsorozat után nem kapnának sem portásként, sem mekiben állást az illető, meg ahol látható az ember ott sem. [link]

Elvileg igy szeretne kinézni illetve így tudna önmagával azonosítani egy igazi sátánista. Ez mennyire fejezi ki azt a képet, amit magadról látsz sátán mellett?

Milyen szép kis szarvakat is ültetett be magának [link]

Nem aranyos ? [link]

2017. júl. 6. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Semmivel se másabb, a PC-től, tetkótól, fül;pitty;arc;orrtágítótól, szájfeltöltéstől, stb... nyilván neki tetszik, vagy vagánynak tartja. Akik tele vannak ilyenekkel, azok nyilván nem azt nézik, hogy természetesen milyen szép valaki... Sátánista, meg démon... Akkor aki manga szemeket műttet magának az mi a franc? :D
2017. júl. 11. 11:35
 12/20 anonim ***** válasza:
11. Edzés közbe az utón láttam egy feliratot, hogy manga, onnantól tudtam hogy egy anime hős vagyok xDD
2017. júl. 11. 12:02
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Én sátánistaként ha egy ilyet látok, hányok, mert:

1. a "szarvas-patás ördög" egy keresztény konstruáció, szándékos ISTENKÁROMLÁS Atyánkra nézve,

2. az így kinéző emberek meg olyan messze állnak a sátánizmustól (a valóditól), mint Makó Jeruzsálemtől (vagy mint Jézus a valóságtól).

Számomra a kinézeti ideál a kisportolt, viszonylag magasabb, fiatalos egészséges kinézet mindenféle tetkó, pirszing és egyéb undormány nélkül. Sátán Atyánk is szép, magas szőke lényként szokott manifesztálódni transzcendentális jelenések során.

2017. júl. 22. 00:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi ez a baromság, hogy egy Sátánista így akar kinézni? Miért akarna így kinézni. Ennek a nőnek ez tetszik, hát így néz ki, ki mondta, hogy Sátánista?
2017. aug. 18. 17:41
 15/20 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok. Az itt olvasók zöme nem tudja milyen egy igazi sátánista. Már, ha nem fél hogy látják rajta [link] az itt látható emberek mind ilyen irányba mentek el. A vámpírizmus ami az emberi energiák elszívása ugyanolyan része a sátánizmusnak, mint az átok vagy voszorkányság wica stb. Ugyanannak különböző megnyílvánulásai.

Itt pl regi után, de már a goglé enélkül is kiadja a találatokat láthatod, hogy mind ilyen irányba ment el, mint ez a hölgy [link] csak nem volt mersze vagy pénze tovább operálni magát.

A kérdésem az, hogy miért akarnak a sátánisták merőben máshogy kinézni, mintha más neműek lennének, nem emberiek, mint a transzvesztiták is más nemben élnek. Nálatok ez miért van?

2017. aug. 29. 17:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Az emberi butaság èlő pèldakèpe. A szellemi szintje kb olyan lehet, mint egy rèpának. Ő minden csak nem sátánista. Ő kecskebu.z.i. koponyanyalogató, áldozó kèshordozgató pszihiátriai eset. A legtöbb buta divat sátánista sajnos ilyen. Jó nincsenek tetoválva, stb de fekete ruha, tèvkèpzetek, szekták, áldozás, jellemző. Sajnos sokan vannak ès a sátánista szót hozzájuk csatolják, hála marilyn mansonnak, ès elődeinek, utódainak... Ezek mind ketrecbe valók.
2017. aug. 29. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
13-as, nálad a pont, én S.S. vagyok, igaz van néhány piercingem, meg tetkóm, de eszemben sincs úgy kinézni, mint az az elmebeteg nő
2017. okt. 30. 21:22
 18/20 A kérdező kommentje:

Tegnap is nagyon sok ilyen fazont láttam és a szomorú, hogy sok maszkírozott is volt. Lehet nem merik magukat felvállalni?

Csak maszkírozni merik? Miért pont most?

Te mernéd felvállalni a hited a társadalom többi tagja előtt? Nem félnél, hogy hogy az urad a Sátán a pokolból rosszallóan néz fel rád?

2017. nov. 1. 13:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Én fel merem vállalni, hogy Spirituális Sátánista vagyok, nem mázolom magam hófehérre, igaz, van lovas tetkóm, meg a kutyámról is egy, és pont leszarom, hogy ki mit szól hozzá.
2018. jan. 9. 19:29
 20/20 Sargatanas válasza:

Kedves kérdező

Az igazi sátánisták nem így néznek ki( max valamilyen nagyon elfajzott pózer).

Én is fel merem vállalni hogy Spirituális Sátánista vagyok és nincs semmi pircingem, se tetkóm és nem is festem ki magam.

További jó reggelt/napot/estét!:)

2018. jan. 9. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!