Szerintetek működhetett?
Kedves Kérdező!
Kérlek, ne értsd félre, nem bántani szeretnélek. Elszeretném mondani a véleményem, ha feltetted ezt a kérdést.
A meglátásom szerint, nem jól cselekedtél azzal, hogy szerelmi kötést alkalmaztál.
7 év után elválni a kedvesedtől borzasztó állapot lehet, maga a gondolat is az, hogy új életet kezdeni nélküle akármilyen is volt a kapcsolatotok. 7 év az mégis csak 7 év!
Viszont valakit magadhoz láncolni akarata ellenére, kötés segítségével. Rossz életutat jelöl, és még rosszabb karmát, nyilván hiszel ezekben a dolgokban. Isten nekünk adta az egyik legjobb dolgot, a szabad döntés hozatalt. Te ezt akarod befolyásolni, fekete mágia segítségével. Tegyük fel, sikerült a kötés .. visszatér hozzád. Hidd el nem lesz önmaga, nem lesz olyan mint az elején.
Olvass egy kicsit utána milyen következményekkel jár, de komolyan, nem egy szerelmi kötés végződött már halállal is. Mert őrületbe kergették egymást.
Nem ijesztegetni szeretnélek megtörtént hallomások alapján tudom, és aminek én is utána olvastam. Nem jó ilyennel játszani, az ember megégeti magát, és sokáig issza a levét.
A tanácsom az, hogy próbáld a tisztább utat választani, a titok nyitja az őszinteség! Keresd fel, és mondd el bátran, hogy szereted. Próbáljátok meg újra.
Tiszta lappal, és szebben szeretni egymást.
Ha úgy látod, hogy ez nem sikerül, akkor annak oka van, és ne keseredj el. Jó oka van. Az életünkben semmit nem kapunk ok nélkül mindig tanulunk mindenből. Próbálj meg pozitív lenni és optimista! Megérdemled te is a tiszta szeretetet és boldogságot. Ahogy a volt párod is.
Lehet rád valaki más vár amit megírtak előre.
Ne a fekete mágiát hívd segítségül, abból sosem sült ki jó!
Minden jót!
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!