Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mennyire lehetseges masok...

Mennyire lehetseges masok gondolataban olvasni?

Figyelt kérdés

AZ egyik ismerosom eleg sok dologra kepes. Addig nem hittem a tenyerbol joslasban, amig az enyembol ki nem olvasta a multamat. Amit semmikepp nem tudhat, mivel errol senkinek nem beszeltem.

Arab, eleg sokat tud a feher-fekete magiarol, allitolag szerelmi kotes is letezik es nem kamu (bar nekem ezt nehezemre esik elhinni). Az erdekelne, h lehetseges-e h olvas a gondolataimban? Szoba kerult, h otthon naluk sokan kepesek ra. En rakerdeztem, h o is kepes e erre, azt mondta, nem. De valahogy nem hiszem. Olyan, mintha tudna mi jar a fejemben. De lehet becsavarodtam :).

Es ha olvas benne, mit csinaljak, hogy ne tegye???

2010. máj. 8. 16:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
Sehogy. Reakciókból, elsősorban testi reakciókból lehet olvasni, összerándulás, sápadtság, elpirulás, apró kézmozgások.. ilyenek.
2010. máj. 11. 22:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem létezik gondolatolvasás, és persze, hogy nem fogja megmondani. Itt meg csak röhögnek rajta, pedig nem tartanák viccesnek, ha az agyukba látna valaki.

Ha azzal az ismerősöddel vagy, próbálj valami fejtörőre, vagy nyelvtörőre gondolni, és ezeket mond magadban, így ez lesz a fejedben, ezt fogja látni.

2010. máj. 15. 15:06
 13/22 A kérdező kommentje:
Koszonom az utolsonak az ertelmes valaszt :) nem tdk mindig nyelvtorore gondolni, mert egyutt dolgozunk. De amugy tenyleg nem ertem, h miert hurrogtak le a tobbiek. Attol, hogy bizonyos dolgokkal az emberek tobbsege nincs tisztaban, meg nagyon sok dolog letezhet, amirol megcsak fogalmunk sincsen.. es ez a gondolatolvasosdi csak egy a sok kozul.
2010. máj. 15. 18:22
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha úgy látod rajta, hogy most olvasni próbál a gondolataidban, akkor gondolj valami nagyon viccesre, vagy meglepőre, és figyeld a reakcióját.
2010. máj. 15. 18:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, a gondolati lényed, az elméd olyan szinten más felépítésű, mint ahogy ő akár elképzelni is tudná, hogy nincs esélye arra, hogy bele lásson. Rémlik, hogy mindenkinek megvan a saját, csak rá jellemző kicsiny világa? Nos ez az, a lélek-gondolati világ.

Nem véletlen, hogy bár vannak intuitív, jó beleérzőképességű emberek, soha senki nem fogja tudni átérezni azt, még csak hasonlóan sem, amit te.

Csak az önkéntelen reakcióid foják megmutatni neki a gondolataidat, még a gondolatok nyomán átfutó rezgések sem fogják megfelelően informálni.

2010. máj. 17. 11:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Én tudom mit kell tenned: Felnőni! Ilyen nem létezik! Utolsó legalább értelmes választ adott!
2010. máj. 19. 17:35
 17/22 Srapnel ***** válasza:
Én már elég sokszor rájöttem emberek kapcsán olyan dologra, amit titkoltak előttem. Olyanra is, amit gondoltak. Azért, mert sémákban gondolkodnak. A sémák egy része meg kiismerhető. Ha van jó memóriád, jó emberismereted, meg ösztönösen jól olvasod a másik reakcióit, akkor elég könnyen ébreszthetsz másokban olyan érzést, mintha megértenéd őket, meg néha mintha a gondolataikat is olvasnád.
2010. máj. 24. 23:25
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

Tudom mi a megoldás. De el kell szomorítsalak. Mindig is fog olvasni a gondolataidban. Sőt, mindent tud rólad. És ez ellen nem tehetsz semmit.

Akarod tudni, hogy miért? Mert igazából ez az ismerős nem létezik. A te násik éned az. (mondjuk az durva, hogy arabot választottál másik énedül). Hidd el, két (vagy több) személy lakozik benned. Csak a kollégáid nem merik elmondani, mert félnek tőled. Csak hülyén néznek rád, amikor te, mege a képzeletbeli ismerősöd mondjuk vicceket meséltek egymásnak, vagy kávézgattok "kettesben". Esetleg kezet fogtok "egymással". :-)

2010. máj. 25. 14:55
 19/22 anonim ***** válasza:
na azért ez kicsit durva volt.igazad is lehet de olyan nincs h nem szólnának...azért valaki tuti kihívná az elmegyogyó intézeti dolgozókat vagy kiket...
2010. máj. 30. 16:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Gondolatolvasás van, létezik. Hurrogjatok le, magam is gondolatolvasó vagyok. És be kell, hogy valljam, nem áldás, hanem átok.

A kérdezőnek javaslom, amikor azt érzed, hogy elkezd turkálni a fejedben, akkor képzeld azt, hogy egy nagyon vastag hatalmas kaput bezársz előtte, kizárod a fejedből. Gyakorold, mert nehéz lesz bezárni, amíg nem jössz bele, addig nem fog teljesen bezáródni a kapu! Egy másik, amivel megzavarhatod a hullámait, az pedig az, hogy szintén, mikor érzed ezt, akkor rászólsz, hogy "kitakaródnál a fejemből?" Természetesen tagadni fog, és hülyének fog nézni.

2010. jún. 4. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!