Mennyire lehetseges masok gondolataban olvasni?
AZ egyik ismerosom eleg sok dologra kepes. Addig nem hittem a tenyerbol joslasban, amig az enyembol ki nem olvasta a multamat. Amit semmikepp nem tudhat, mivel errol senkinek nem beszeltem.
Arab, eleg sokat tud a feher-fekete magiarol, allitolag szerelmi kotes is letezik es nem kamu (bar nekem ezt nehezemre esik elhinni). Az erdekelne, h lehetseges-e h olvas a gondolataimban? Szoba kerult, h otthon naluk sokan kepesek ra. En rakerdeztem, h o is kepes e erre, azt mondta, nem. De valahogy nem hiszem. Olyan, mintha tudna mi jar a fejemben. De lehet becsavarodtam :).
Es ha olvas benne, mit csinaljak, hogy ne tegye???
Háát... ez a téma tényleg elég érdekes.
Nos, először is kérdezd meg tőle őszintén, és mondd el neki, h te "ezt és ezt" érzed! Nyugodtan ejts szót arról, hogy téged ez kissé zavar, mert így mindent megtudhat a saját életedből...stb.
sajna mást nem tok segíteni, ilyenben még nem volt részem. Vagy keress fel NET-en olyan embereket, akik erre születtek/vagy értenek ehhez a témához. Sya
Igazat adok neked: becsavarodtál.
Következő mi lesz, rontás, szemmelverés..?
És tényleg komolyan veszed a saját hülyeségeidet, ez ijesztő :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!