Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki tanítson meg a mágiára!...

Valaki tanítson meg a mágiára! Hmm?

Figyelt kérdés

Tudjátok a programozást is úgy kezdtem, hogy mutattak egy kicsi programot amit bárki megért..

pl: writeln('hello');

Majd egyre komplexebbé fejlesztettem a programjaimat.

Mágiához egy ilyen kezdő lökésre lenne szükségem.

2010. máj. 4. 19:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőlökés:

Akarsz valamit? Mondjuk egy új biciklit amire most nincs pénzed vagy mittudomén bármit (bár javaslom hogy ne a legyek a világ ura vagy legyen a földön békével kezdj mert azok kicsit nagyobb energiát igényelnek - még senkinek sem sikerült :) jobb először vmi kisebb dolog).

Szóval megvan? AKARD! Úgy akard hogy TUDD hogy meglesz. Légy benne biztos. Pl. a bicajos példánál légy olyan biztos benne hogy lesz hogy kezd el nyugodtan tervezni a túrát vele, lásd magad rajta. HIDD el úgy hogy TUDD.

Ha nem teljesül akkor nem vagy alkalmas :( akkor inkább programozz tovább :)

2010. máj. 7. 23:24
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszi! Hát nem pont erre az utolsóra gondoltam ugyanis ez nekem eddig is bejött! Éreztem, hogy az enyém egy csomó dologról és be is jött. Szóval ez tanúsíthatom, hogy működik, de nem tekintem mágiának, mindössze arról van szó, szerintem, hogy ha sokat gondolsz valamire, és hiszel is benne, akkor valójában sokat is teszel érte tudat alatt, és tudatosan is. Egyébként versenyeken is bejön, de nem "varázsütésre", hanem ha hiszel magadban és csomót gyakorolsz is... :)

Kösz még egyszer!

2010. máj. 8. 08:02
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a mágia alapjába véve egyszerű dolog lehet.Én ha valakire haragszok,akkor sokszor összehordom mindennek..nos,történt,hogy egy fiúba szerelmes lettem,és csalódtam benne.Elmondtam mindennek.Aztán hetekkel később hallottam róla,hogy volt már 2 csaja rajtam kívül(utánam),és hát mindkettő az exemmel szakított..meg neki a testvérét is elég sokat gyaláztam xĐ és hát most ő meg nem boldogul a sulival:( pedig nem ezt akartam elérni.Így nem találkozhatok vele jövőre!:S:( pedig akartam..
2010. máj. 9. 21:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így van ezesetben a kezdőlökésen már túl vagy :). Ilyenkor márcsak akarni kell a többit és elég megy :).
2010. máj. 10. 07:32
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!
2010. máj. 10. 13:46
 26/27 anonim válasza:
ezek engem is érdekelnek
2010. máj. 10. 17:17
 27/27 anonim ***** válasza:

Aki azt hiszi, születni kell rá, nos az téved. Tanulni kell. Minél többet. Jó ha van szkepticizmus, mert az fogja az útján előre vinni.

Kezdő lökésnek pedig egyetlen idézetet mondanék Richard bachtól: " Minden és mindenki egy"

2010. máj. 11. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!