Valaki tanítson meg a mágiára! Hmm?
Tudjátok a programozást is úgy kezdtem, hogy mutattak egy kicsi programot amit bárki megért..
pl: writeln('hello');
Majd egyre komplexebbé fejlesztettem a programjaimat.
Mágiához egy ilyen kezdő lökésre lenne szükségem.
bűvészetre gondolsz???
mert ha igen, a cool.on késő este van ilyan bűvész manus, aki lefedi a nagy trükkök titkait...
elkéspesztő milyen egyszerűek a valóságba....
Nem, azt én is el tudom képzelni h elrejtem a kártyát a zsebembe meg ilyenek..
Rendes mágiára gondoltam..
Bevallom szkeptikus vagyok és zavar, hogy az egész világ tele van az ezotériáról, mágiáról szóló beszámolókkal, mégse lehet semmi konkrétat tudni róla.
Nem tudom pontosan mit értesz mágia alatt?
Sok minden csak trükk. Persze van ami létezik. :)
Olvasd el ezt:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nézd, olvastad a 70 éves Indiai Jógit, aki 40 éve nem eszik?
Vizsgálják, és tényleg azthiszem 5 napja nem ivott már semmit (ezt pár napja olvastam). Elvileg 2-3 napig bírja az ember. Tegyük fel 30 napig vizsgálják és kiderül, hogy nem csalás. Na akkor ez a "mágia". De olvasd el amit linkeltem, az is hasonló.
előző
még ezt javaslom.
http://www.youtube.com/watch?v=yKaiGooi6PA
másra gondoltál, mi? Nekem ez a mágia. Ilyen hókusz pókuszokban én sem hiszek.
A Roxfort Varázslóképző Szakiskolában megtanitják neked a varázslatot, amennyiben odavaló vagy.
Ha van tehetséged a mágiához, akkor fogsz kapni egy levelet, amit valószinűleg egy bagoly fog kézbesiteni, de meglehet, hogy személyesen adja át az iskola alkalmazottja (tudjuk, hogy ez több esetben is előfordult).
Ha nem keresnek meg, illetve nem küldenek levelet az iskolából, akkor valószinüleg nem vagy képes SEMMIFÉLE varázslásra.
Remélem segithettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!