Szerelmi kötés féleséget csinálgatok, eddig nem sok eredménnyel, de miután megcsináltam, sokkal jobban hiányzik az illető. Visszahatna? Hozzáértők válaszát kérném!
"féleséget", "csinálgatok"
Olyat, mintha az lenne, de összecsapva, nem teljesen.
Féltudással akarsz nagy mágus lenni.
Vedd figyelembe: a féltudás károsabb, mint a tudatlanság!
.
Szakítottunk/szétmentünk, de maradjunk barátok:
"Megdöglött a kutyánk, de tartsuk meg!"
Szétmentünk, de kezdjük újra:
"Közösen megdöglesztett kutyánkat közösen támasszuk fel!"
.
Ha újra összejöttök is, az a tüske még mindig hegyes, ami szakításotokat okozta.
Te sem és ő sem tudja elfeledni, "az ilyen már megtörtént" csak újabb -ezzel fájdalmasabb!- szakításhoz vezet(het) nagy eséllyel.
.
Ha a Karma akarta, hogy összejöjjetek és a Karma akarta szétválástok, neked, mint a Karmában hívőnek bele kell nyugodnod!
#31 a #30-as egy idióta, minden csak nem "kedves hozzászóló", ne törődj vele
Azt kérded #28-ban: " de azt honnan tudni, hogy nem az a sorsa, hogy én befolyásoljam?"
Nem lehet illegitim módon beavatkozni egy másik szabad ember életébe - mert az ártó tett, és következménye is egy ártalmas következmény, és visszaüt rád. / ezt érzed is, a kérdésben benn van!
Ha rád lő valaki,VÉLETLENÜL -nem rád haragszik, csak rossz helyen álltál -, mondhatod azt, hogy ez a te sorsod lehetett talán, hogy ő bántson? A sorosod része lesz utána, a seb mindig fájni fog, de mint akadály jelentkezik a szabadságodban.
Úgy tűnik, nem tudod lezárni magadban ezt- szükség van rá is.
Kettőn múlik az ilyen, nem lehet sötétben, elbújva egyedül kikuttyogni a megoldást.
Tisztán, tiszta eszközökkel próbáld meg, írd meg emailben: "szeretnék találkozni veled, szeretnék beszélgetni veled."
Ez tiszta, fényben van - ennek a következménye csak jó lehet- nem tudjuk, mi lesz, de az ok-okozati összefüggés azt vetíti előre: jobb lesz, mint most.
van ilyen, volt ilyen, lesz is, egy régi sláger erről énekel
Na, szóval! Nem írta le, akit kérdeztem, hogy konkrétan mire gondol, tehát valahol hallott vagy olvasott valamit, de fogalma sincs róla, hogy miről beszél, csak beszél.
Nem szeretnék nagy mágus lenni!
Honnan tudod, hogy mi volt a tüske és honnan tudod, hogy hegyes marad?
Köszi utolsó, nyugi nem veszem fel az ilyeneket, azért ki lehet szűrni, hogy ki a normális válaszoló! Na, de hogyan üt vissza, vagyis sejtem, hogy ez most visszaütött, de ha valami "erősebbel" próbálkoznék, az, hogy ütne vissza? Még rosszabb lenne nekem? Még jobban hiányozna? Most erre tudok gondolni! De jó lenne ha valaki leírná ha tudja, nem csak annyit, hogy ne játsz istent, stb, stb! Igen, ez a megbeszélős dolog nem jött be! Neki így könnyebb, nekem pedig így nehezebb. Voltál már ilyen helyzetben?
voltam :( és értem-érzem a szomorúságodat.
"hogy ütne vissza,"
Nem lehet ezt pontosabban megmondani. De van ilyen TÖRVÉNY:
ártó tettek ártalmas a következménye,
jó tettnek jó a következménye.
Mert ok-okozati láncolat van.
De ez nem olyan könnyen átlátható- az okozat már máshol okként lép fel stb. Meg nem azonnal jön ez. Évek telnek el sokszor, ezért nehéz látni mi az ok valaminél.
Ha nem akart beszélni, az akkor sajnos azt jelenti, ő lezárta magában ezt.
Ne ragaszkodj! A ragaszkodás a szenvedések forrása.
A dolgok, kapcsolatok, események jönnek és mennek, mint a felhők az égen. Engedjük, hogy jöjjön, engedjük, hogy menjen -
talán ez a boldogság titka.
"Ami jön, azt fogadjuk, ami megy, azt engedjük. "- ez egy zen mondás.
Így lehet a legtisztábban a jelenben, jelenlétben lenni: itt és most!
arra figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!