Szerelmi kötés féleséget csinálgatok, eddig nem sok eredménnyel, de miután megcsináltam, sokkal jobban hiányzik az illető. Visszahatna? Hozzáértők válaszát kérném!
"csak egy esélyt kérnék a sorstól"
Azt megkapod, kötés féleség nélkül is. A sorsot nem kerülhetjük el. Az nem ugyanaz, mint a karma - a kamra a cselekedeteinktől függ, ok-okozati láncolatban (karmabandha= karmikus kötelék) A sors nem.
Voltunk már mi is így, "a szerelem sötét verem" - ahogy a népdal is mondja, beleesünk. "Átkozott gyötrelem" Az ókori görög drámákban lehet olvasni arról, hogy kell a sorost elviselni.
16-os vagyok. Felejtsd el, hogy ki mennyire szereti a másikat. Tudatodban fogadd el, hogy nincsen. Kérd (őszintén) a Teremtődet (mindenki máshogy hívja), hogy rendelkezzen feletted ebben a helyzetben. Amint "átengedted", a dolgok a helyükre kerülnek. Mindig azt kapod az élettől, amire éppen szükséged van. Se többet, se kevesebbet.
Mindenkinek azt bizonygatod, hogy nektek együtt kell lennetek. Ki szerint? Elment, nincs egyelőre dolgotok egymás életében.
Kedves kérdező.
Igen tudatlanul/tudatosan hat az eggyik ember a másikra.
Ebben eggyetértünk.
De gondolj bele, te tudatosan befolyásolsz egy másik embert.
Ezzel befolyásolod az egész életét, a sorsát, mert nem úgy történik ahogy azt a lelke megkívánja tapasztalni.
Szerintem ég és föld a künöbség aközött, amiről te beszélsz és amiről én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!