Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés féleséget...

Szerelmi kötés féleséget csinálgatok, eddig nem sok eredménnyel, de miután megcsináltam, sokkal jobban hiányzik az illető. Visszahatna? Hozzáértők válaszát kérném!

Figyelt kérdés
Szóval, nem szerelmi kötés ez, csak az évek során kidolgoztam magamnak egy "eljárást", amivel befolyásolhatom a dolgokat. Az esetek 95 százalékában működik is, de szétmentünk párommal pár hónapja és most gyanús, hogy miután azt akarom, hogy visszajöjjön még jobban hiányzik, ez többször előfordult már, totál olyan mintha visszaütne. Szerintetek?
2016. szept. 27. 15:16
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Ezért is nem akarok szerelmi kötést tenni rá, inkább csak egy esélyt kérnék a sorstól, így fogalmaznék. Aztán ha nem megy, biztosan el tudnám fogadni, bár most nehéz ebbe belegondolnom. Nem tini vagyok már, tudom jól, hogy mit beszélek. Aki élt már meg ilyet, az tudja csak, hogy milyen is valójában.
2016. szept. 28. 10:05
 22/40 anonim ***** válasza:

"csak egy esélyt kérnék a sorstól"

Azt megkapod, kötés féleség nélkül is. A sorsot nem kerülhetjük el. Az nem ugyanaz, mint a karma - a kamra a cselekedeteinktől függ, ok-okozati láncolatban (karmabandha= karmikus kötelék) A sors nem.

Voltunk már mi is így, "a szerelem sötét verem" - ahogy a népdal is mondja, beleesünk. "Átkozott gyötrelem" Az ókori görög drámákban lehet olvasni arról, hogy kell a sorost elviselni.

2016. szept. 28. 10:11
 23/40 anonim ***** válasza:
*sorsot
2016. szept. 28. 10:12
 24/40 A kérdező kommentje:
Értem.
2016. szept. 28. 11:48
 25/40 anonim ***** válasza:

16-os vagyok. Felejtsd el, hogy ki mennyire szereti a másikat. Tudatodban fogadd el, hogy nincsen. Kérd (őszintén) a Teremtődet (mindenki máshogy hívja), hogy rendelkezzen feletted ebben a helyzetben. Amint "átengedted", a dolgok a helyükre kerülnek. Mindig azt kapod az élettől, amire éppen szükséged van. Se többet, se kevesebbet.

Mindenkinek azt bizonygatod, hogy nektek együtt kell lennetek. Ki szerint? Elment, nincs egyelőre dolgotok egymás életében.

2016. szept. 28. 12:48
 26/40 A kérdező kommentje:
Jó, hát ezt így nagyon könnyű leírni és Neked biztosan megy az életed legnehezebb szituációjaiban is, de nekem nem. Ha így lenne, nem is kérdeztem volna semmit!
2016. szept. 28. 13:53
 27/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Igen tudatlanul/tudatosan hat az eggyik ember a másikra.

Ebben eggyetértünk.

De gondolj bele, te tudatosan befolyásolsz egy másik embert.

Ezzel befolyásolod az egész életét, a sorsát, mert nem úgy történik ahogy azt a lelke megkívánja tapasztalni.

Szerintem ég és föld a künöbség aközött, amiről te beszélsz és amiről én.

2016. szept. 28. 17:55
 28/40 A kérdező kommentje:
Oké rendben, de azt honnan tudni, hogy nem az a sorsa, hogy én befolyásoljam?
2016. szept. 28. 19:44
 29/40 A kérdező kommentje:
Most egy pont olyan, hogy ha viszek valakinek egy raklap rózsát, azzal is befolyásolom nem? :D Na jó, komolyra fordítva, honnan lehet ezt tudni?
2016. szept. 28. 19:45
 30/40 anonim ***** válasza:
bravó. Majd megunod magadat szopoatni.
2016. szept. 29. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!