Szerelmi kötés féleséget csinálgatok, eddig nem sok eredménnyel, de miután megcsináltam, sokkal jobban hiányzik az illető. Visszahatna? Hozzáértők válaszát kérném!
Hidd el, kedves Kérdező, a teremtő-rendező elv jobban tudja, hogy adott pillanatban, adott lelki fejlődéshez kire van szükséged és kire nem. Értem én, hogy valami rendkívüli lehet a háttérben, amit velünk nem osztottál meg, de hidd el, hogy ennek nem ez a menete.
"csak annyit szeretnék, hogy visszajöjjön most"
Majd visszajön, ha megérett rá az idő, vagy megfejlődtétek lelkileg azt, amit meg kell fejlődnötök.
"Honnan tudod egyébként, hogy nekem most el kell engednem, nekünk most el kell engednünk egymást?"
Ha szabad akaratából úgy döntött, hogy most eltűnik, akkor 100%, hogy valamiért most el kell engednetek egymást.
"Fogalmad sincs, hogy mi az a karma, de megmagyarázod, mert mindig azzal ijesztgetnek! Nem kell tőle félni, mindenkinek van! Oldható, lazítható, csak rajtad múlik!"
Vannak speciális lélektársi kapcsolatok, amik valóban csak a karma feloldása után teljesülhetnek be. Ehhez azonban nem az a helyes út, hogy gyártunk még pluszban karmikus terheket, hanem az, hogy feloldjuk önmagunkban a korábbi lelki sérüléseinket (azaz a karmánkat) és utána tökéletes egyensúlyban várjuk vissza a párunkat.
Tudom, hogy nagyon akarod, de látni kell, hogy ez az akarás az egóból fakad, nem a lélekből. Gyógyítsd meg magad és utána minden magától rendeződni fog. Ha valóban összetartoztok, akkor visszajön, ha viszont nem tartoztok össze, te már eléggé ébren leszel ahhoz, hogy ez ne zavarjon.
Az Ikerlelkek is így kapcsolódnak egymással. Rájuk aztán nem lehet mondani, hogy ne tartoznának össze, hiszen ők egymás másik felei. Mégis, ha valóban szeretik egymást, nem piszkálnak bele a másik szabad akaratába, holmi szerelmi kötögetésekkel.
(#8)
Meg is van a válasz a kérdésedre:
"nem az a helyes út, hogy gyártunk még pluszban karmikus terheket"
Ezért érezheted úgy, hogy visszaütött.
"Szerelmi kötés féleséget csinálgatok"
- de igen, értem, és nem tértem el a kérdésedtől.
Megkérdezném, mik a válaszaid a 17 kérdéseire? Nem ismerjük a hátteret, ez igaz, de egy dolgot csinálsz, aminek nyomán ha visszatérne - milyen válaszok születnek a szívedben a 17-re? Anonim oldal, nyugodtan elmondhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!