Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés féleséget...

Szerelmi kötés féleséget csinálgatok, eddig nem sok eredménnyel, de miután megcsináltam, sokkal jobban hiányzik az illető. Visszahatna? Hozzáértők válaszát kérném!

Figyelt kérdés
Szóval, nem szerelmi kötés ez, csak az évek során kidolgoztam magamnak egy "eljárást", amivel befolyásolhatom a dolgokat. Az esetek 95 százalékában működik is, de szétmentünk párommal pár hónapja és most gyanús, hogy miután azt akarom, hogy visszajöjjön még jobban hiányzik, ez többször előfordult már, totál olyan mintha visszaütne. Szerintetek?
2016. szept. 27. 15:16
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Ha végigolvastad volna látnád, hogy leírtam a módszert! Nem akarom elkerülni a karmámat, nem is tudnám! Mindannyian hatunk mások tudatára, ha tudatosan ha nem, nem? Azért kérdeztem, hogy hátha segítene megfejteni valaki, hogy ugyan miért üthet vissza, ugyanis eddig ilyet nem tapasztaltam, ha még nem is jött be, amit akartam, nem ütött vissza.
2016. szept. 27. 23:20
 12/40 anonim ***** válasza:
Te nem segitsegert jottel :D
2016. szept. 28. 00:52
 13/40 anonim ***** válasza:
80%

Hidd el, kedves Kérdező, a teremtő-rendező elv jobban tudja, hogy adott pillanatban, adott lelki fejlődéshez kire van szükséged és kire nem. Értem én, hogy valami rendkívüli lehet a háttérben, amit velünk nem osztottál meg, de hidd el, hogy ennek nem ez a menete.

"csak annyit szeretnék, hogy visszajöjjön most"

Majd visszajön, ha megérett rá az idő, vagy megfejlődtétek lelkileg azt, amit meg kell fejlődnötök.

"Honnan tudod egyébként, hogy nekem most el kell engednem, nekünk most el kell engednünk egymást?"

Ha szabad akaratából úgy döntött, hogy most eltűnik, akkor 100%, hogy valamiért most el kell engednetek egymást.

"Fogalmad sincs, hogy mi az a karma, de megmagyarázod, mert mindig azzal ijesztgetnek! Nem kell tőle félni, mindenkinek van! Oldható, lazítható, csak rajtad múlik!"

Vannak speciális lélektársi kapcsolatok, amik valóban csak a karma feloldása után teljesülhetnek be. Ehhez azonban nem az a helyes út, hogy gyártunk még pluszban karmikus terheket, hanem az, hogy feloldjuk önmagunkban a korábbi lelki sérüléseinket (azaz a karmánkat) és utána tökéletes egyensúlyban várjuk vissza a párunkat.

Tudom, hogy nagyon akarod, de látni kell, hogy ez az akarás az egóból fakad, nem a lélekből. Gyógyítsd meg magad és utána minden magától rendeződni fog. Ha valóban összetartoztok, akkor visszajön, ha viszont nem tartoztok össze, te már eléggé ébren leszel ahhoz, hogy ez ne zavarjon.

Az Ikerlelkek is így kapcsolódnak egymással. Rájuk aztán nem lehet mondani, hogy ne tartoznának össze, hiszen ők egymás másik felei. Mégis, ha valóban szeretik egymást, nem piszkálnak bele a másik szabad akaratába, holmi szerelmi kötögetésekkel.

(#8)

2016. szept. 28. 05:57
 14/40 anonim ***** válasza:

Meg is van a válasz a kérdésedre:

"nem az a helyes út, hogy gyártunk még pluszban karmikus terheket"

Ezért érezheted úgy, hogy visszaütött.

2016. szept. 28. 06:04
 15/40 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad van, de azt mondom, hogy ez nem szerelmi kötés és azt direkt nem is akarom. Amikor elment úgy voltam vele, hogy elengedem, menjen. De egyre csak rosszabb a helyzet. Most kértem iránymutatást, ami egyértelműen azt mutatta, hogy ne engedjem el.
2016. szept. 28. 08:49
 16/40 anonim ***** válasza:
A szabad akarattal nem szórakozhatunk. A sorsfeladatunkat megkaptuk, mielőtt leszülettünk. Ezen ha változtatni akarsz, megteheted, hogy letérsz az útról, de majd jönnek a jelek, események, amelyek visszaterelnek az útra. Ne akarj Istent játszani. Fogadd el, hogy a dolgok úgy jók, ahogy vannak. Az Univerzum tökéletes, mindig az egyensúlyra törekszik. Csupán a halandó ember rondít bele a szabad akaratával és billenti folyamatosan diszharmóniába a dolgokat.
2016. szept. 28. 09:05
 17/40 anonim ***** válasza:
16 jó, hozzátenném: gondolt át, ha így "visszavarázsolnád " azt az embert - ugyanolyan lenne, mint a boldog szerelem időszakában? vagy ott maradna a "csakazértis" titokként a szívedben? és elmondanád neki, hogy mit csináltál? Boldog lennél egy visszavarázsolt(becsapott) ember mellett? Ő boldog lenne?
2016. szept. 28. 09:20
 18/40 A kérdező kommentje:
Nem érted! Lehet én fogalmaztam rosszul és nyilván nem ismeritek a hátteret, de ezt hosszú lenne leírnom. Valamin elcsúszott a kapcsolatunk, de egyikőnk sem ezt akarta és helyrehozható lenne szerintem. A lényeg, nem akarom magamhoz kötni, nem akarom azt, hogy életünk végéig legyünk együtt, ha nem az az utunk. Szeretném ha visszajönne, aztán ha nem sikerül helyrehozni, legyünk külön kész. Tudom, hogy zagyvaságnak hangzik, de csak azt tudom mondani megint, hogy nem ismeritek a hátteret. Mindegy, a kérdésemtől már nagyon eltértünk így is!
2016. szept. 28. 09:43
 19/40 anonim ***** válasza:

"Szerelmi kötés féleséget csinálgatok"

- de igen, értem, és nem tértem el a kérdésedtől.

Megkérdezném, mik a válaszaid a 17 kérdéseire? Nem ismerjük a hátteret, ez igaz, de egy dolgot csinálsz, aminek nyomán ha visszatérne - milyen válaszok születnek a szívedben a 17-re? Anonim oldal, nyugodtan elmondhatod.

2016. szept. 28. 09:57
 20/40 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltam, mert nem tartottam lényegesnek. A szerelmünk még nem múlt el, sem az én részemről, sem az övéről. Természetesen elmondanám neki. Nem, egy becsapott ember mellett nem lennék boldog.
2016. szept. 28. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!