Szerintetek Angliában több lehetőség van a spirituális (mágikus/okkult) fejlődésre mint Magyarországon?
Valahogy a tudomány és a miszticizmus nem igazán fér össze.
Vagy ha igen, akkor el tudom képzelni, amint egy rakétamérnök munka után otthon Asthar kapitányhoz imádkozik:) Egy geofizikus pedig titokban a belső Föld civilizációjával tart fent kapcsolatot:D
Jaj, az internet egyik nagy hátulütője, hogy a tudás mellett a tudatlanság is fénysebességgel terjed.
még ha tudnád mennyire összefügg minden!
irigykedek rátok hogy mennyire nem látjátok a dolgokat egyben, egységben és mèg nem ébredtetek fel
bárcsak néha én is olyan tudatlan lennék mint ti, mert lehet nektek igy könnyebb felfogni a világot, és hinni hogy nincs semmi a halálon túl
mert minnél több a tudás annál nehezebb a megértés
tényleg csak irigykedek
nem akarok meggyőzni senkit semmiről
mert igy szép a vilàg hogy mások vagyunk és külömbözünk
ahány ember.. annyi fajta világnézet van
Ha a mágiát pozitívan érted, akkor a válasz szerintem egyértelműen nem, mivel Magyarországon létezik egy Védikus Alkímia iskola, ami alaposan letisztázza, helyre rakja a mágia fogalmát is, és ellát a megfelelő tudással, eszközökkel ahhoz, hogy jobbá tehesd vele az életed.
A dolgot nagyon jól fogtad meg, mert a lényeg a spirituális fejlődés (ennek csak egy része a mágia). Idézet:
"Sokan szeretnének a spirituális fejlődés útján járni, de kevesen tudják, hogy ez pontosan mit takar. Vannak, akik az érzelmek általi irányítottságot, mások az érzelmi befolyás nélküli szellemiség követését értik alatta. Egyesek a vallást, mások a misztikus képességek elsajátítását és az intuíció kifejlesztését tekintik spirituális útnak. Sok tehát a bizonytalanság és ebből fakadóan a buktató...
A spirituális fejlődés egyik sarokpontja a védikus alkímia szerint, hogy ráébredjünk saját teremtő képességünkre, és elkezdjük azt ismét eredményesen használni. A Life Sutra azt a folyamatot mutatja meg, hogyan állíthatjuk helyre önmagunkban ezt a képességet, és melyek a fejlődés egyes fázisai." (forrás: [link]
Tehát szerintem nem kell Angliába menned a tudásért, itt van az orrunk előtt...
Sok sikert és szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!