Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek Angliában több...

Szerintetek Angliában több lehetőség van a spirituális (mágikus/okkult) fejlődésre mint Magyarországon?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, Anglia sokkal inkább hazája a mágiának és a pogány vallásoknak, ott ez "benne van a levegőben", sokkal több az ilyen érdeklődésű ember és közösség, valamint ott magasabb az energiaszint is, mint Magyarországon. Persze lehet, hogy tévedek, ezért vagyok kíváncsi, hogy ezt más is így gondolja-e?

2016. aug. 1. 02:07
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Valahogy a tudomány és a miszticizmus nem igazán fér össze.

Vagy ha igen, akkor el tudom képzelni, amint egy rakétamérnök munka után otthon Asthar kapitányhoz imádkozik:) Egy geofizikus pedig titokban a belső Föld civilizációjával tart fent kapcsolatot:D

Jaj, az internet egyik nagy hátulütője, hogy a tudás mellett a tudatlanság is fénysebességgel terjed.

2016. aug. 3. 14:20
 42/47 anonim ***** válasza:

még ha tudnád mennyire összefügg minden!

irigykedek rátok hogy mennyire nem látjátok a dolgokat egyben, egységben és mèg nem ébredtetek fel

bárcsak néha én is olyan tudatlan lennék mint ti, mert lehet nektek igy könnyebb felfogni a világot, és hinni hogy nincs semmi a halálon túl

mert minnél több a tudás annál nehezebb a megértés

tényleg csak irigykedek

nem akarok meggyőzni senkit semmiről

mert igy szép a vilàg hogy mások vagyunk és külömbözünk

ahány ember.. annyi fajta világnézet van

2016. aug. 3. 14:49
 43/47 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet, hogy igazad van, honnan tudhatnánk... (Bár hogy mi az a titok, azt nem árultad el, gondolom, csak beavatottaknak jár.) De attól még vicces vagy. :)
2016. aug. 3. 14:58
 44/47 anonim ***** válasza:
örülök hogy viccesnek gondolsz :) legalább nem vagyok unalmas :D
2016. aug. 3. 15:08
 45/47 anonim ***** válasza:
Ninci, ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és... tudod a többit. Bár csak két oldalt volt türelmem végigolvasni. ÁLTUDOMÁNY, röhej. Mintha bárki is tudománynak állította volna be - de mondjad egy modern kabbalistának, hogy nincs "tudomány" amögött, amit csinál, mondjad nyugodtan -, egyszerűen csak lehet róla fogalmatok, vagy nem. És ha nincs róla fogalmatok, értsétek ezt úgy, hogy az alapvető kifejezésekkel se vagytok tisztában, akkor, ha intelligensek vagytok, márpedig nagyon próbálkoztok annak tűnni - mit szeretnétek kompenzálni vele? -, akkor nem mentek oda, ahol nem tudtok érdemben hozzászólni a témához. Vagy hát ha szerintetek ez egy vicc, lehet röhögcsélni csendben, anélkül, hogy ortó baromságokat írnátok be, mert így... mi mosolygunk rajtatok.
2016. aug. 4. 22:34
 46/47 anonim ***** válasza:
Dehogy. Szerintem Magyarországon több boszorkány van, mint Angliában.
2016. aug. 29. 21:44
 47/47 Evasz válasza:

Ha a mágiát pozitívan érted, akkor a válasz szerintem egyértelműen nem, mivel Magyarországon létezik egy Védikus Alkímia iskola, ami alaposan letisztázza, helyre rakja a mágia fogalmát is, és ellát a megfelelő tudással, eszközökkel ahhoz, hogy jobbá tehesd vele az életed.

A dolgot nagyon jól fogtad meg, mert a lényeg a spirituális fejlődés (ennek csak egy része a mágia). Idézet:

"Sokan szeretnének a spirituális fejlődés útján járni, de kevesen tudják, hogy ez pontosan mit takar. Vannak, akik az érzelmek általi irányítottságot, mások az érzelmi befolyás nélküli szellemiség követését értik alatta. Egyesek a vallást, mások a misztikus képességek elsajátítását és az intuíció kifejlesztését tekintik spirituális útnak. Sok tehát a bizonytalanság és ebből fakadóan a buktató...

A spirituális fejlődés egyik sarokpontja a védikus alkímia szerint, hogy ráébredjünk saját teremtő képességünkre, és elkezdjük azt ismét eredményesen használni. A Life Sutra azt a folyamatot mutatja meg, hogyan állíthatjuk helyre önmagunkban ezt a képességet, és melyek a fejlődés egyes fázisai." (forrás: [link]

Tehát szerintem nem kell Angliába menned a tudásért, itt van az orrunk előtt...

Sok sikert és szerencsét :)

2016. nov. 30. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!