Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek Angliában több...

Szerintetek Angliában több lehetőség van a spirituális (mágikus/okkult) fejlődésre mint Magyarországon?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, Anglia sokkal inkább hazája a mágiának és a pogány vallásoknak, ott ez "benne van a levegőben", sokkal több az ilyen érdeklődésű ember és közösség, valamint ott magasabb az energiaszint is, mint Magyarországon. Persze lehet, hogy tévedek, ezért vagyok kíváncsi, hogy ezt más is így gondolja-e?

2016. aug. 1. 02:07
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
56%
Az a baj, hogy egy olyan dologhoz szólsz hozzá, amihez halvány lila gőzöd nincs. Ezo TV-s baromságok? :) Ha nálad ez a szint, igazad van, tényleg ne költs ilyesmire pénzt. Költs arra, ami érdekel. De ahogy én elkerülöm az Atomfizika témakört, mert belátom ésszel, hogy nem - értek - hozzá, ennyi erővel benned is lehetne annyi, hogy az Ezotériát kerülöd el.
2016. aug. 3. 00:06
 12/47 anonim ***** válasza:
16%

Az ezotéria áltudomány.

Nem lehet hozzá érteni, csak lehet úgy tűnni, hogy ért valaki hozzá, ha sok hangzatos baromságot összehadovál.

2016. aug. 3. 07:48
 13/47 anonim ***** válasza:

ezotéria és spiritualizmus két külön fogalom..

tudod mi az ezotéria?

tisztába vagytok a fogalmakkal vagy csak dobáloztok vele?

ha én nem tudom miről van szó, van annyi intelligenciám hogy nem okoskodom.. mert végül még én leszek a hülye

de hát mások vagyunk.. :)

2016. aug. 3. 08:09
 14/47 anonim ***** válasza:
32%

Pontosan erről beszélek, hogy itt nincsenek egzakt fogalmak, csak humbugok.

És nekem egy ezomajom ne beszéljen az okosságról, mertkiröhögöm a vakbelem... :D :D :D

2016. aug. 3. 08:23
 15/47 anonim ***** válasza:
0%

Ezotériának nincsenek kézzel fogható tanai, ne vicceljünk már. Bárki beleszólhat a témába (még én is), és kiadhat tanulmányokat, mert nem lehet megcáfolni (sem igazolni) az ezo-s dolgokat, az egész önkényes tanokra, meg a szerző szubjektív nézőpontjára épül. Ilyet állítani, hogy valaki ért, vagy nem ért az ezos dolgokhoz, bahh.

Ha akarok, írok egy többé-kevésbé koherens tanulmányt a fűrészporszemcsékről, hogy azok valójában a következő generáció lelkeinek helyi kivetülései.

Persze mindenki abban hisz, amiben akar, de aki a földtől és a valóságtól elrugaszkodik, ne lepődjön meg, ha hülyének nézik.

2016. aug. 3. 08:35
 16/47 anonim ***** válasza:
Ezotériának nincsenek.. de a spiritualitásnak van
2016. aug. 3. 09:26
 17/47 anonim ***** válasza:
91%
hogy tudsz olyan témàról beszélni amihez fogalmad sincs? és még nem is hiszel benne?
2016. aug. 3. 09:38
 18/47 anonim ***** válasza:

hát akkor nézz körül az irodalomba.. vagy történelembe.. vagy az új egyetemi kutatásokba

amerikába és angliába külön szakok vannak erre a célra..

még mindig nem értem mit okoskodsz..

2016. aug. 3. 10:08
 19/47 anonim ***** válasza:

attól még hogy te nem értesz a témához, attól még mások érthetnek

ne magadból indulj ki :D

2016. aug. 3. 10:09
 20/47 anonim ***** válasza:

#22:

Szerintem ne erőltesd, ez a "Ninci nevű felhasználó" valószínűleg nem akarja érteni hogy mi a különbség. Meg aztán eleve gyanús hogy minden kérdezővel privát levelezésbe akar lépni, mindezt a szélhámosságok és átverések paradicsomának számító témakörökben.

2016. aug. 3. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!