Szerintetek Angliában több lehetőség van a spirituális (mágikus/okkult) fejlődésre mint Magyarországon?
Az ezotéria áltudomány.
Nem lehet hozzá érteni, csak lehet úgy tűnni, hogy ért valaki hozzá, ha sok hangzatos baromságot összehadovál.
ezotéria és spiritualizmus két külön fogalom..
tudod mi az ezotéria?
tisztába vagytok a fogalmakkal vagy csak dobáloztok vele?
ha én nem tudom miről van szó, van annyi intelligenciám hogy nem okoskodom.. mert végül még én leszek a hülye
de hát mások vagyunk.. :)
Pontosan erről beszélek, hogy itt nincsenek egzakt fogalmak, csak humbugok.
És nekem egy ezomajom ne beszéljen az okosságról, mertkiröhögöm a vakbelem... :D :D :D
Ezotériának nincsenek kézzel fogható tanai, ne vicceljünk már. Bárki beleszólhat a témába (még én is), és kiadhat tanulmányokat, mert nem lehet megcáfolni (sem igazolni) az ezo-s dolgokat, az egész önkényes tanokra, meg a szerző szubjektív nézőpontjára épül. Ilyet állítani, hogy valaki ért, vagy nem ért az ezos dolgokhoz, bahh.
Ha akarok, írok egy többé-kevésbé koherens tanulmányt a fűrészporszemcsékről, hogy azok valójában a következő generáció lelkeinek helyi kivetülései.
Persze mindenki abban hisz, amiben akar, de aki a földtől és a valóságtól elrugaszkodik, ne lepődjön meg, ha hülyének nézik.
hát akkor nézz körül az irodalomba.. vagy történelembe.. vagy az új egyetemi kutatásokba
amerikába és angliába külön szakok vannak erre a célra..
még mindig nem értem mit okoskodsz..
attól még hogy te nem értesz a témához, attól még mások érthetnek
ne magadból indulj ki :D
#22:
Szerintem ne erőltesd, ez a "Ninci nevű felhasználó" valószínűleg nem akarja érteni hogy mi a különbség. Meg aztán eleve gyanús hogy minden kérdezővel privát levelezésbe akar lépni, mindezt a szélhámosságok és átverések paradicsomának számító témakörökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!