Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek Angliában több...

Szerintetek Angliában több lehetőség van a spirituális (mágikus/okkult) fejlődésre mint Magyarországon?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, Anglia sokkal inkább hazája a mágiának és a pogány vallásoknak, ott ez "benne van a levegőben", sokkal több az ilyen érdeklődésű ember és közösség, valamint ott magasabb az energiaszint is, mint Magyarországon. Persze lehet, hogy tévedek, ezért vagyok kíváncsi, hogy ezt más is így gondolja-e?

2016. aug. 1. 02:07
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

magyarázat és nem győzkődés :)

nem tudod mit irnak nekem az emberek privátba és soha nem is fogom senkivel megosztani

itélkezni könnyü

te tudod hogy kell kezelni a gyàszt? mik a gyász szakaszai?

pszihologiát végeztem és kiváncsi vagyok a válaszodra :) biztos jobban tudod mint én

2016. aug. 3. 11:56
 32/47 anonim ***** válasza:

Carl Joseph Gustav Jung

igen Freud is ott volt ;-)

2016. aug. 3. 11:57
 33/47 anonim ***** válasza:

#36:

Szóval "pszihologiát végeztél", hmm...

És az megvan hogy a pszichológiát "ch"-val írják?

2016. aug. 3. 12:12
 34/47 anonim ***** válasza:

igen beismerem hogy nem jó a helyesirásom, mert angol az anyanyelvem

ezer bocsánat

2016. aug. 3. 12:41
 35/47 anonim ***** válasza:
Drága Ninci, aki pszichológiát végzett (az angol nyelvben is van egyébként benne "c"), az tudja, hogy C. G. Jung nem Joseph, hanem Gustav volt. A pszichológiát a szabadegyetemen végezted, mi? Annyit is ér. :)
2016. aug. 3. 12:57
 36/47 anonim ***** válasza:

Atyaúristen mekkora kamu gép ez.

Elképesztő.

Tényleg pont olyan, mint az ezotévés kamugyógyítók.

Összehord bármiféle hangzatos baromságot, csak hogy elérje a kitudja miféle céljait...

2016. aug. 3. 13:29
 37/47 anonim ***** válasza:

nem vagyok tökéletes, mint emlitettem nem jó a helyesirásom :)

nem szabadegyetemet végeztem, egyszóval sem emlitettem ilyet

nem értem mi okotok van tàmadni engem, én úgy tanultam hogy azok támadnak akiknek van félni valójuk :)

kérdem én mitől féltek? talám tőlem? féltek hogy igaz esetleg amit összehordok? féltek hogy többet tudok a világról mint ti?

amúgy még mindig nem irtátok le hogy mi a spiritualitás :)

2016. aug. 3. 13:57
 38/47 anonim ***** válasza:

Félelmetes, hogy mennyire ostobák az emberek, és sajnos köztünk járnak, szabad lábon. Gondolom, te is ilyen igazi mindmeghalunkos vagy.:D

Az, hogy angol és amerikai egyetemi szakokkal jössz (abba bele se menjünk, hogy ezek valódi egyetemi szakok-e, vagy ilyen önképző körök, mint ahol a szabadonébredők is magukba szívják a tömény hülyeséget), amik spiritisztákat képeznek... Hallottad már azt a viccet, hogy "brit tudósok megállapították"?

2016. aug. 3. 13:58
 39/47 anonim ***** válasza:

nagyon távol áll az önképző köröktől

tudományos kutatásokat végeznek.. ha vennéd a türelmet és elolvasnád màr ha tudsz angolul a képzès leirását vagy hogy milyen végzettséget ad

érdekes megfigyelni hogy mennyire végletekig képesek vagytok vitatkozni amiről fogalmatok sincs :)

úgy érzem mintha egy vaknak próbálnám elmondani hogy milyen szinű a táj

rajtam kivűl több millió ember van aki igy gondolkodik mint én

csak ti ezt mèg nem látjàtok

amugy nagyon unalmas lehet az életetek ha itt vagytok és velem vitatkoztok, nekem van indokom itt lenni.. de nektek is? :D

2016. aug. 3. 14:05
 40/47 anonim ***** válasza:

"...tudományos kutatásokat végeznek"

Ezt úgy kell elképzelni mint ahogy azt az 1984-es Ghostbusters film elején Bill Murray csinálta? :))

2016. aug. 3. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!