Szerintetek Angliában több lehetőség van a spirituális (mágikus/okkult) fejlődésre mint Magyarországon?
magyarázat és nem győzkődés :)
nem tudod mit irnak nekem az emberek privátba és soha nem is fogom senkivel megosztani
itélkezni könnyü
te tudod hogy kell kezelni a gyàszt? mik a gyász szakaszai?
pszihologiát végeztem és kiváncsi vagyok a válaszodra :) biztos jobban tudod mint én
Carl Joseph Gustav Jung
igen Freud is ott volt ;-)
#36:
Szóval "pszihologiát végeztél", hmm...
És az megvan hogy a pszichológiát "ch"-val írják?
igen beismerem hogy nem jó a helyesirásom, mert angol az anyanyelvem
ezer bocsánat
Atyaúristen mekkora kamu gép ez.
Elképesztő.
Tényleg pont olyan, mint az ezotévés kamugyógyítók.
Összehord bármiféle hangzatos baromságot, csak hogy elérje a kitudja miféle céljait...
nem vagyok tökéletes, mint emlitettem nem jó a helyesirásom :)
nem szabadegyetemet végeztem, egyszóval sem emlitettem ilyet
nem értem mi okotok van tàmadni engem, én úgy tanultam hogy azok támadnak akiknek van félni valójuk :)
kérdem én mitől féltek? talám tőlem? féltek hogy igaz esetleg amit összehordok? féltek hogy többet tudok a világról mint ti?
amúgy még mindig nem irtátok le hogy mi a spiritualitás :)
Félelmetes, hogy mennyire ostobák az emberek, és sajnos köztünk járnak, szabad lábon. Gondolom, te is ilyen igazi mindmeghalunkos vagy.:D
Az, hogy angol és amerikai egyetemi szakokkal jössz (abba bele se menjünk, hogy ezek valódi egyetemi szakok-e, vagy ilyen önképző körök, mint ahol a szabadonébredők is magukba szívják a tömény hülyeséget), amik spiritisztákat képeznek... Hallottad már azt a viccet, hogy "brit tudósok megállapították"?
nagyon távol áll az önképző köröktől
tudományos kutatásokat végeznek.. ha vennéd a türelmet és elolvasnád màr ha tudsz angolul a képzès leirását vagy hogy milyen végzettséget ad
érdekes megfigyelni hogy mennyire végletekig képesek vagytok vitatkozni amiről fogalmatok sincs :)
úgy érzem mintha egy vaknak próbálnám elmondani hogy milyen szinű a táj
rajtam kivűl több millió ember van aki igy gondolkodik mint én
csak ti ezt mèg nem látjàtok
amugy nagyon unalmas lehet az életetek ha itt vagytok és velem vitatkoztok, nekem van indokom itt lenni.. de nektek is? :D
"...tudományos kutatásokat végeznek"
Ezt úgy kell elképzelni mint ahogy azt az 1984-es Ghostbusters film elején Bill Murray csinálta? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!