Szerintetek Angliában több lehetőség van a spirituális (mágikus/okkult) fejlődésre mint Magyarországon?
vagy èppen privát lehetőséget akarok adni a kérdezőnek hogy ti szkeptikusok ne trollkodjatok bele az életébe.
nagyon sok minden van amiről fogalmatok sincs
pl tudjátok hogy az atomfizika kapcsolodik a spiritualitáshoz??
èn nem venném a bàtorsàgot hogy olyan tèmàhoz szóljak amihez nem èrtek.. mert vègül èn leszek a hülye
tudjàtok egyàltalàn mi az hogy spiritualizmus? mit jelent egyàltalàn hogy ezotèria?
tàmadni könnyü de vàlaszt a kèrdèsemre mèg nem kaptam
mindig az tàmad akinek van félni valója
én pusztán csak nevetek hogy fogalmatok sincs a világról
alvajàrok vagytok ès csak azt látjàtok amit a neten olvastok
amugy ezen a részlegen szkeptikusok mit keresnek?
unatkoznak? nincs életük?
nem áltudomány.
informálodj kérlek mielőtt ilyet leirsz mert végül te égsz be.
rengeteg szélhámos van ezen a területen sajnos, emiatt nem veszik a normálisakat komolyan.
sajnálom hogy nem vagytok azon a szinten hogy vitatkozni is lehessen veletek.
nem mernék olyanról nyilatkozni amiről nincs tapasztalatom
intelligensek lehettek ha ilyen szépen beszéltek :) nyilván nincs a kommunikációtok sem magas szinten
nagyon okos vagy hogy a válaszaimat bemásoltad :) köszönöm a reklámot!
de a spiritualizmus fogalmát nem sikerült kiguglizni
Tudjátok ki volt Einstein? Vagy Carl Joseph Jung?
Ez a két ember találkozott és a parapszihologia alapjait lefektette
én sajnálom hogy teli van zárt, szűklátó körű, tudatlan emberekkel ez a világ
még mindig nem tudom hogy tudjátok e hogy mi a spiritualizmus :D
egy előadáson kivetitőn nevet a válaszaitokon 124 tanult, intelligens ember :-)
gratulálok
A kitüntető "privát lehetőség" az rendben is lenne, de azért eléggé vékony jégen jársz amikor már arról győzködsz valakit hogy a túlvilágon találkozhat az elhunyt családtagjaival, volt már rá példa hogy gyerekek öngyilkosságot próbáltak elkövetni az ebben való hit miatt.
És mellesleg megsúgom hogy a szkeptikusok általában úgy tévednek rá az ilyen témájú kérdésekre, hogy ott virít egy normális témakör is a tag-ek között, mint pld "Anglia".
nem győzkődők èn senkit semmiről :-) ők látják hogy a nagypapa pl nappaliba ül
most járattad le kedves előttem kommentelő
nem tudni ki Carl Joseph Jung...
"most járattad le kedves előttem kommentelő"
Kit?
"nem tudni ki Carl Joseph Jung..."
Tényleg nem tudom. Carl Gustav tesója volt?
Meghívták kávézni Franz Freudot is, amikor David Einsteinnel együtt megalapozták a parapszichológiát?
#33:
Kérdés: "Ha majd egyszer meghalok, akkor odaát majd együtt lehetek azokkal a szeretteimmel, akik már előttem elhunytak?"
Ninci nevű felhasználó válasza:
"IGEN! ha érdekel a téma bővebben, írj privátot, szívesen segítek a további kérdéseidben, részletes magyarázattal tudok szolgálni mindenre ami érdekel :)"
"Ha nincsenek egy helyen akkor is találkozhatnak a túlvilàgon nincs tér és idő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!