Valakinek már bevált a következő varázslat? Leánykérés érdekében?
Figyelt kérdés
Hímezned kell, a kedvesed és a te neved kezdőbetűit újholdkor hímezd egy kendőre, majd a kendőt húzd át egy aranygyűrűn. Köss rá csomót, és négy héten át tartsd egy jó rejtekhelyen.2016. jún. 19. 13:50
1/9 anonim válasza:
Igen nekem bevállt, de a rejtekhelynek a se/gglukadnak kell lennie.
2/9 anonim válasza:
Édes istenem...Mit gondolsz?
A válasz nem.
3/9 anonim válasza:
Még sosem csináltam semmi ilyesmit. Hímezni b*zd meg? Mi vagyok én, varrónő? Nem kell nekem a keze van én nekem kettő.
4/9 anonim válasza:
Öreg, ha a csaj nemet akar mondani, akkor kötögethetsz te bármilyen gyűrűre bármilyen hímzett kendőt, bárki nevének a kezdőbetűivel, és bárhova dughatod, akkor is nemet fog mondani.
Ha igent mond, akkor az amiatt lesz, mert vannak irántad érzései, és veled akar lenni, nem holmi "varázslat" miatt.
5/9 anonim válasza:
Ferfi letedre, ugynevezett lanykereshez ilyen ostobasagokban hinni? Haaat, nem irigylem a 'jovendobelidet', hogy ilyen buta emberrel kosse ossze az eletet... gondolom nem veletlen hogy eddig sem jott ossze.
6/9 anonim válasza:
Én hiszek benned kérdező. Lehet, hogy buta vagy hobbiból kötögetsz hímezel és ciki vagy, de legalább meg tudod kérni a kezét. Én előbb innék hypot minthogy megkérjek bárkit.
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy egy lány akarja, hogy végre megkérjék a kezét, nem? :(( A megoldás a fentebb ismertetett mágia elvégzése után, növő holdnál egy alapos beszélgetés a jövőt illető terveitekről.
8/9 anonim válasza:
Manapság, ahogy észre vettem nem divat a lénykérés meg a házasság. Sokan megvannak nélküle is. Arról inkább nem is beszélek, hogy milyen ciki, sőt a lány családjának is tetszelegni kell. Ez ugyanolyan, mintha egyedül mennél a sárkány barlangjában kard és pajzs nélkül. Merész feladat én mondom. A gyűrű olyan, mintha pórázhoz lennél kötve és lánykéréskor látod a saját halálodat az apósod és anyósod szemében. Ez nem nevezném félelemnek inkább rettegésnek káosznak halálnak.
9/9 anonim válasza:
basszus... ha nekem hajnalok hajnalán neki állna hímezni a pasi, tuti kivágnám. szerintem nem kell semmilyen babonás baszakodás. legyél olyan amilyen vagy, szeresd vagy ne... ha nem akar össze jönni, akkor sem fog, ha tiszteletbeli matyóklubtaggá' hímezed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!