Gyertyás varázslatot próbálta valaki?
A gyertyák arra valóak, hogy amikor Lajcsi kiveri a biztosítékot bevilágítsák sötét napjainkat. :D
A varázslat olyan bűvésztrükk, amit csak a bűvészek ismernek.
Ez nem úgy működik. A gyertyás varázslathoz a következő rituálét kell végrehajtanod: Kétszemélyes vacsora.
Kell hozzá valami jó kaja, egy üveg finom bor, és két gyertya. A jó kaját elkészíted, vagy megrendeled, a két gyertyát úgy helyezed el, hogy köztük lássad az illető arcát. A bor pedig jól esik étkezés után. Rituálé közben, folyamatosan őt nézed a két gyertya között, és a csevegés nevű varázsigét mormolod az áldozattal.
Ha viszonzod, elárulom!
Másik könyvben azt olvastam, hogy a Pókember tud hálót szőni, no és, hogy a Szupermanus tud reülni.
Ha elárulod, milyen mágiával teszik, akkor én is kimerítő választ adok kérdésedre.
Na, hát akkor írok még. Évekig mágiáztam az illető miatt, egy a tiédhez hasonló egyszerűbbel kezdtem, még tudatlanul, nagyjából fogalmam se volt, mit csinálok. Aztán elkezdtem tanulni az alapokat, gyakoroltam, és egy komolyabbal folytattam rá nagyjából egy évre, de éreztem, hogy nem tudok elég energiát tenni bele. Ezután én külső, hozzáértő segítséget kértem, az egyikük mágiája túl gyenge volt, a másikénál éreztem az erőt, de az sem hozott igazán eredményt. Valami kisebb eredményt mindig elértünk egyébként, hidegebb-melegebb hónapjaink voltak, közeledett aztán eltávolodott megint. Vannak, akiket azzal rémisztgetnek, hogy a szerelmi mágia után az illető a levakarhatatlan bábod lesz szerelemnek hitt, mesterséges érzelmekkel, hát mindent megadtam volna már ezért is, legyen akármilyen következménye.
Ilyet viszont nem csinált nekem senki, és nem is történt ilyesmi soha a többi mágia hatására sem.
Azt gondolom, hogy mindenképp karmikus személy az életemben, de - ebben az életben legalábbis - nem az a dolgunk, hogy egy pár legyünk, valami mást kellett megtanulnom tőle, és ettől az egész rá fordított néhány évtől. Ettől függetlenül ha lenne valaki, aki bármilyen módszerrel összehoz vele, máig elfogadnám.
DE! Ez csak az én történetem. Lehet, hogy ha elég energiával, akarattal csinálod ezt az egyszerű gyertyás mágiát, annak is lesz eredménye, lehet, hogy nálatok csak egy ennyire apró "plusz lökésre" van szükség. Ha megpróbálod, sok sikert hozzá! Jöhet a többi válaszolód lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!