Próbálta valaki azt a mágiát, hogy ha megfürdesz éjfélkor vörös rózsa szirmokba, illatosat fogsz szellenteni? Mi a tapasztalat?
szerintem egy normális kérdést tettem fel a rovatba, kár volt ide írnod, ha nem értesz hozzá :P
Nem értem, mi volt ebben a kérdésben hengerlő, vagy provokatív
Az értelmiséggel, ne törődj.
Én még nem hallottam erről a mágiáról, hogy őszintén szóljak, pedig nem most kezdtem. Próbáld ki, otthon vagy, bajod nem lehet belőle. De ha nem hiszel benne és pesszimista vagy ÉS mind e mellett nem értesz hozzá, akkor nem érdemes mindezekkel kísérletezni.
Trollolooo...
Egy szóval : BUTASÁG... Hosszabban kifejtve: egytverően nagy butaság...
Harmadszor: miért vagy meglepődve, hogy megjöttek a trollok, amikor Te töltötted meg az etetőjüket...
Negyedjére: TROLLOLOOOO...
"miért vagy meglepődve, hogy megjöttek a trollok, amikor Te töltötted meg az etetőjüket..."
azért, mert kiírtam, hogy nem vagyok rájuk kíváncsi, és úgy beszélsz, mintha te nem lennél az, sőt te is láttad a kérdést, de ezek szerint nem értetted meg vagy nincs jobb dolgod, mint ide írogatni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!