Tudtok olyan szerelmi varázslatot, amihez szükség van a hajszálára annak a személynek akinek el akarjuk nyerni a szívét?
Van-e ilyen? Rengeteg.
Van-e ilyen, ami működik is? Nincs.
Ha kérsz, ne légy arrogáns!
.
Nem kell semmi varázslat, az illető szivéhez jutáshoz elég egy éles kés, aztán a 4.-5. borda köze.
Dubitus, ez durva poén volt.
Árnyfarkas,
valóban létezik ilyen, de ez nem úgy működik, hogy nulla tapasztalat, és mester nélkül eldöntöm, hogy megcsinálok egy olyan varázslatot, amivel ellentmondok mindennek, és engedek az önzőségnek.
Nem csak a te gondod. Ha én elmondanám hogyan tedd meg ezt, akkor folyamatosan gyötörne engem a lelkiismeret, hogy egy másik embert fosztottam meg a szabad akaratától, és olyan embernek engedtem, ki ezt akarta.
Én soha nem folyamodtam semmilyen varázslathoz, még akkor sem, ha nagyon tetszett a kiszemeltem, és azt akartam, hogy együtt legyünk, megtehettem volna, de nem tettem. Azért nem tettem, mert nem szerettem volna egy olyannal élni, akinek meg van kötve a keze, aki csak azért van velem, mert én azt akarom. Nem rabszolgát akartam, és szerintem te sem azt akarsz, hanem egy társat, aki veled van, és szintúgy szeret téged. Az ilyet pedig nem mágiával fogod meglelni.
"Az engem hidegen hagy,hogy önzőség-e vagy sem,vagy hogy jó-e így. Az az én felelősségem,nem a tiétek. A vádakozás helyett jobb lenne ha konkrét választ kapnék."
A koldus ne követelőzzön. Lényegtelen, hogy önzőség-e, vagy kinek a felelőssége, nincs olyan módszer, ami tényleg eredményes, és ennyi elég hozzá. Ha lenne, akkor viszont felelősség terhelné azt, aki átadná neked. Ha fegyvert adok a kezedbe, és te megsebesíted magad, vagy mást, akkor az én hibám is lenne. Elhiheted, rengeteg módszer van, amihez nem kell erkölcstelen eszközökhöz folyamodnod. Ha valós érzelmeket akarsz, próbálkozz azokkal.
Amarok utolsó mondatához:Ha a TE érzelmeid valósak, akkor próbálkozz azzal. Ha nem valósak, akkor meg eleve az egész tárgytalan.
Nem vádaskodás ez. Bár a legtöbb választ nem olvasom. De ha -konkrétan- elvárod, hogy a kezedbe adjanak egy módszert, ami megváltoztatja minimum két ember életét, akkor lehet nem a megfelelő hangnemet ütötted meg. Érdemes lenne belegondolnod, hogy ilyen erőszakos, és követelőző hozzáállással, ha megkapod amit "kérsz", azaz valamit ami működik, akkor képtelen leszel elvégezni, mert heveskedsz, kapkodsz, és nem gondolkodsz. Így már két oka is van, amiért nem kapod meg amit akarsz. Aki ismer ilyen módszert, azt igenis érdekli, hogy etikus e, vagy sem, és e mellé még nem ad hegedűt egy főemlős kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!