Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudtok olyan szerelmi varázsla...

Tudtok olyan szerelmi varázslatot, amihez szükség van a hajszálára annak a személynek akinek el akarjuk nyerni a szívét?

Figyelt kérdés

2015. okt. 3. 16:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Háááát... az az igazság,hogy az illető... nem ember. A többit inkább privátban mondanám el.
2015. okt. 3. 23:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Ugye nem egy buldog vagy egy szőrös kecske?
2015. okt. 3. 23:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A személy szót emberre szokás használni. Haja is csak az embernek van. A kérdésed ebben az esetben félrevezető. Valaki valamiben itt nagyot téved, csak még nem tudom ki, és miben.
2015. okt. 4. 07:16
 14/19 Legoman ***** válasza:
Kire akarsz szerelmi varázslatot alkalmazni, hogy elnyerd a szívét? Ha nem ember, akkor milyen lény?
2015. okt. 4. 08:37
 15/19 anonim válasza:
Sziasztok! Olvasom itt a kérdést ( félre értés ne essék senkit sem akarok megbántani ezzel a kérdéssel) és eloször azt hittem, hogy vicceltek. De persze sok éle ember van es sok kindenki hisz valamiben..stb en is mondjuk a szellem igezesben, orangyal..stb de ezt nem vettem komolyan mostanaig ! Ha valaki elmagyarazna nekem, hogy pontosan, hogy is van ez a varazslatos dolog meg h milyen vallas..stb azt nagyon nagyon megköszönném :)
2015. okt. 4. 10:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Vallástól független. A lényeg hogy vágyat, és érzést indukálj a kiválasztott személyben, és biztosítsd, hogy tartósan meg is maradjon(ez utóbbiért kötés). Mivel bizonyos érzelmek nem indukálhatóak, és nem is generálhatóak, ezért szerelemre esély nincs, csak vonzódásra, kötődésre, és vágyra.
2015. okt. 4. 11:40
 17/19 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%

"Háááát... az az igazság,hogy az illető... nem ember. A többit inkább privátban mondanám el."

Tehát az illető egy állat, aminek nem a hajszála, hanem a szőre van meg, vagy egy fizikai test nélkül létező lény ("véletlenszerű" példa: succubus), aminek haja sincs? Minek van haja, és képes a szerelemre, ami nem ember?

2015. okt. 4. 14:59
 18/19 land79 válasza:

Csak kapkodtam a fejem az olvasottakon....

Amiért írok: VAN ilyen varázslat, biztos tartós is lehet. De ez a fajta érzelmi kötelék "gyártása" életeket változtat meg és olykor tesz tönkre...Tapasztalatból mondom.Borzalamas lehet. ÉS vissza fog ütni...egyszer...amikor nem is várod...valahogy.

Nem ez a helyes út...hidd el van más megoldás.

2015. okt. 5. 11:56
 19/19 elty1988 válasza:
Persze, hogy van! Egy köteg Deák. :D
2015. okt. 9. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!