Tudtok olyan szerelmi varázslatot, amihez szükség van a hajszálára annak a személynek akinek el akarjuk nyerni a szívét?
Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 16:28
11/19 A kérdező kommentje:
Háááát... az az igazság,hogy az illető... nem ember. A többit inkább privátban mondanám el.
2015. okt. 3. 23:09
12/19 anonim válasza:
Ugye nem egy buldog vagy egy szőrös kecske?
13/19 anonim válasza:
A személy szót emberre szokás használni. Haja is csak az embernek van. A kérdésed ebben az esetben félrevezető. Valaki valamiben itt nagyot téved, csak még nem tudom ki, és miben.
14/19 Legoman válasza:
Kire akarsz szerelmi varázslatot alkalmazni, hogy elnyerd a szívét? Ha nem ember, akkor milyen lény?
15/19 anonim válasza:
Sziasztok! Olvasom itt a kérdést ( félre értés ne essék senkit sem akarok megbántani ezzel a kérdéssel) és eloször azt hittem, hogy vicceltek. De persze sok éle ember van es sok kindenki hisz valamiben..stb en is mondjuk a szellem igezesben, orangyal..stb de ezt nem vettem komolyan mostanaig ! Ha valaki elmagyarazna nekem, hogy pontosan, hogy is van ez a varazslatos dolog meg h milyen vallas..stb azt nagyon nagyon megköszönném :)
16/19 anonim válasza:
Vallástól független. A lényeg hogy vágyat, és érzést indukálj a kiválasztott személyben, és biztosítsd, hogy tartósan meg is maradjon(ez utóbbiért kötés). Mivel bizonyos érzelmek nem indukálhatóak, és nem is generálhatóak, ezért szerelemre esély nincs, csak vonzódásra, kötődésre, és vágyra.
17/19 Amarok Tonrar válasza:
"Háááát... az az igazság,hogy az illető... nem ember. A többit inkább privátban mondanám el."
Tehát az illető egy állat, aminek nem a hajszála, hanem a szőre van meg, vagy egy fizikai test nélkül létező lény ("véletlenszerű" példa: succubus), aminek haja sincs? Minek van haja, és képes a szerelemre, ami nem ember?
18/19 land79 válasza:
Csak kapkodtam a fejem az olvasottakon....
Amiért írok: VAN ilyen varázslat, biztos tartós is lehet. De ez a fajta érzelmi kötelék "gyártása" életeket változtat meg és olykor tesz tönkre...Tapasztalatból mondom.Borzalamas lehet. ÉS vissza fog ütni...egyszer...amikor nem is várod...valahogy.
Nem ez a helyes út...hidd el van más megoldás.
19/19 elty1988 válasza:
Persze, hogy van! Egy köteg Deák. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!