Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Spirituális Sátánisták! Egy...

Spirituális Sátánisták! Egy démontól lehet szexuális beállítottság változtatást kérni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy Sátán Atyánk így fogad el, ahogy vagyunk, de én nem tudom elfogadni magam melegként. Kérlek benneteket, hogy csak komoly válaszokat írjatok, keresztények hanyagoljanak, nem vagyok elmebeteg, ha ezt mondaná valaki, egyszerűen ebben hiszek, és kész.

2016. jún. 12. 18:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%
Ohh. A homoszexualitást nem szereti Isten, betegségnek tekinti. Igy csinált téged mert megérdemled, és azt is hogy távol maradj tőle örökre. Igy jó hogy a Sátánt imádod. De sajna egy démon ebbe nem tud segiteni, sőt, örömét leli benne. Javaslom szexelj állatokkal, családtagokkal, csoportosan, alázzon meg a csoport, idézzététek meg a démont stb. A lényeg hogy fröcsköljenek össze a testnedveikkel, és beléd is jusson legalább egy pohárnyi, hogy beépüljön a szervezetedbe. Úgyis pusztulásra vagy itélve, használd hát ki az életet amig lehet. Leld örömöd a végtelen fájdalomban és sötétségben is utána, hogy igazi fekete mágus/boszorkány légy a végén. szia, de birnám :D
2016. jún. 24. 15:33
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Ha valaha a büdös életben találkozol egy démonnal, azt kérhetsz tőle, amit csak akarsz!
2016. jún. 24. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb, ha ezt egy Démontól kérdezed meg, ő normális választ tud neked adni, nem olyat, mint amilyeneket itt olvashatsz.
2016. jún. 24. 23:08
 14/18 anonim ***** válasza:
36%
Ahhoz viszont megint csak találkoznia kéne eggyel, és ott máris bukott a mutatvány.
2016. jún. 25. 10:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdezd inkább Asmodeus-t. Ő minden kérdésre válaszol. Elméletileg szerintem lehetséges. Amúgy én is Azazelhez szoktam fordulni segítségért. Tartanunk kéne a kapcsolatot privátban. Tudnék mutatni néhány hasznos varázsigét.

Ave Satanas!

2016. júl. 8. 22:37
 16/18 anonim válasza:

Mivel a karma a lélekben elraktározódik - részévé válik, ezért a szexualitás a lélekből ered.

2016. aug. 31. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Idézd meg azazelt vagy pazuzut! Gondolom tudod hogy kell idézni!
2017. szept. 4. 19:27
 18/18 anonim ***** válasza:
OLyat már hallottam hogy valaki meghág egy démont, de hogy átoperálná a péniszét a démon :/
2017. szept. 4. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!