Feláldoznátok az életeteket a helyemben ezért?
Figyelt kérdés
Ha ti tudnátok egy olyan tárgyról ami olyan tudást (boszorkánytudást) adna nektek amit még a világ nem látott vagy esetleg azonos az Istenével vagy egy kevéssel kevesebb,de viszont ha nem bírnátok viselni azt az erőt az életetekbe kerülne,vagy ki tudja hogy és még mibe elsajátítanátok az az erőt?
Én nemtudom mit tegyek...félek hogy mi lenne...
de hozzáteszem hogy míg mást a tükörbecsücsörítés érdekel engem NEM! Nemtudom mit tegyek félek....
elsajátítanátok?
lehet hogy túl gyáva vagyok hozzá...de elmegyek oda ahol az a tárgy van és megpróbálom....
mit tennétek a helyemben?
2016. ápr. 12. 14:40
21/22 anonim válasza:
Minden tárgy átad valami tudást. Fogdoss többet, tapasztalj, tanulj! :)
22/22 Karenjeans87 válasza:
Írj fantasy regényeket!Lenne hozzá tehetséged.Ne áldozz fől senkit, mert akkor vagy bezárnak a dutyiba, vagy a diliházba. Manapság nem minden ember hisz az ilyenekben, ha igaz amit írtál kérd szakember segítségét pl. a boszi Frabatot. Ő majd megmenti a világot a pusztulástól, mint a hold tündér a mesében!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!