Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Feláldoznátok az életeteket a...

Feláldoznátok az életeteket a helyemben ezért?

Figyelt kérdés

Ha ti tudnátok egy olyan tárgyról ami olyan tudást (boszorkánytudást) adna nektek amit még a világ nem látott vagy esetleg azonos az Istenével vagy egy kevéssel kevesebb,de viszont ha nem bírnátok viselni azt az erőt az életetekbe kerülne,vagy ki tudja hogy és még mibe elsajátítanátok az az erőt?

Én nemtudom mit tegyek...félek hogy mi lenne...

de hozzáteszem hogy míg mást a tükörbecsücsörítés érdekel engem NEM! Nemtudom mit tegyek félek....

elsajátítanátok?

lehet hogy túl gyáva vagyok hozzá...de elmegyek oda ahol az a tárgy van és megpróbálom....

mit tennétek a helyemben?

2016. ápr. 12. 14:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy erdő közepén van őrizetlenül, akkor nem fog veled semmi olyan történni, ami komolyabb kárt okozna a testedben, vagy az elmédben. Az olyan tárgyakat, amik veszélyesek a megalkotásuk, keletkezésük, vagy felfedezésük óta őrzik. Emellett a tárgy is őrzi magát. Nyugodtan menj ki, próbáld meg. Nem fog történni semmi, ami az életedet fenyegetné. Ha nagyon félsz, placebohatásként rosszullét, és hasonlók felléphetnek, vagy zavarodottság, ha a tárgy tényleg rendelkezik valamilyen erővel, de többre nem kell számítanod. Egyszerű amúgy ellenőrizni, hogy mennyire veszélyes a dolog. Mi él a tárgy közelében? Ha növények és állatok, akkor önmagában a tárgy nem veszélyes. Ha a tárgy tudást adhatna át, akkor nem találnád meg egy erdőben.
2016. ápr. 12. 18:36
 12/22 A kérdező kommentje:

De ezt ti nem érthetitek de többet sajnos nem mondhatok..

ez a tárgy ki tudja mióta van már ott ahol...

és szerintem erről az egész világon nagyon-nagyon kevesen tudnak csak a boszorkányok(tudom hülyén hangzik) tudnak rola....( akitol kerdezhetnem az a boszorkany meghalt es nem tudta kinek átadni halálakor az erejét és a temetésén...többet nem mondtahok)

de a nagymamámnak a nagyija is boszorkány volt és akár a folyó vizét is megtudta állítani!!(csak azt nem értem a nagyim miért nem örökölt ilyen "erőt")

2016. ápr. 12. 18:52
 13/22 A kérdező kommentje:

Visszatérve a tárgyra amit a tárggyal kell tenni senkinek eszébe sem jutott volna ezért nég senki nem tudja hogy mi történne...

de ha csak azt a tárgyat ott megérintjük ahol kell nagyon-nagyon nagy zúgást lehet hallani akkor mi lenne akkor ha meg is tenném vele?

2016. ápr. 12. 18:55
 14/22 anonim ***** válasza:

Egyre kevésbé vagy hihető. De legyen, nem zavartatom magam ezzel.

Én értem miről beszélsz, akár hiszed, akár nem. Te nem akarod megérteni, amit mondok. De nem baj, ez sem zavar. Nyugodtan tedd meg a tárggyal amit akarsz, nem fogsz meghalni, sőt, megőrülni sem. Ha sikerrel jársz, persze bármikor megölheted magad az esetlegesen megszerzett tudással, de a tárgy nem fog megölni.

2016. ápr. 12. 19:08
 15/22 death42 ***** válasza:
77%
Menj a boldog házában, ott befogadják a magadfajta beteget.
2016. ápr. 12. 19:09
 16/22 anonim ***** válasza:

Van olyan tudás, ami mindenkinek megvan, nics benne varázslat, ám ha használja életébe keről.

Elég tudni azt, ha valaki leugrik a 10.-ről, kampec.

Ha valaki ezt tudván, nem ugrik le, birtokolja a tudást, de nem abba hal bele.

Minek olyan tudásnak kipróbálása, ami az élet végét jelenti, hiszen tapasztalatát már a Nagy Kaszáson kívül senkivel megosztani nem tudja.

2016. ápr. 12. 21:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy te őszinte velünk.:D Érzem az írásodból,aki komolyan gondolja,az nem így fogalmaz.
2016. ápr. 13. 22:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Én nem. De ha neked sikerül mindenképp szólj át kéne alakítanod 2-300liter vizet borrá nekem!
2016. ápr. 14. 13:10
 19/22 csatrad ***** válasza:
Mielőtt megteszed, mosd ki és huzz óvszert is.
2016. ápr. 20. 14:27
 20/22 anonim válasza:
Én is tudok nagy tudásról, mely életeket dönt el, egy erdőben: A Fekete Erdőben, vazzzeee! Ám az ottani tudást Brinkmann professzor őrzi és esélyed sincs megszerezni... :(
2016. ápr. 20. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!