Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Franz Bardon - Az igazi...

Franz Bardon - Az igazi beavatás útja, ezek az elem b el elég z És És gyakorlatok hogyan működnek? Nekem elvileg nem sikerül.

Figyelt kérdés

Én mindenképpen e téren (is) szeretném fejleszteni magamat, és bár ennél jobb könyv nem nagyon van, még így sem minden egyértelmű nekem

Tehát a lényeg:

Azt írja, ahogy belélegzem a TÜZet, melegebbet kéne éreznem. Az életenergiát is ha torlaszolom, világítanom kéne.

Azt is írja, hogy tilos túl sokat belélegezni ezekből ilyen képzetpeneknek, mint én.. Én ma már sokszor megpróbáltam, lehet, hogy nem sikerült, de mi van ha tele vagyok ezekkel csak nem veszem észre?

Lehet ezt a kérdést nem kéne feltennem, csak én vagyok türelmetlen, nem tudom, de ha nem kérdezek nem tudom mikorra jövök rá.

Viszont a kép z elő erő m et jól fejlesztik a gyakorlatok, mindig is jó volt, de most sokkal de sokkal jobb, sokáig egyre élethűbben el tudok képzelni bármit, szóval nekem "csak" ez a(z ideiglenes) bajom.

2016. márc. 30. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De sikerült érdemben előre lépned?

Tapasztalat?

2018. dec. 1. 10:18
 12/16 A kérdező kommentje:

Nos, még mindig az első szintnél tartok, ha az előre lépésnek számít, érzem, hogy sokkal jobb a képzelőerőm és sokkal tudatosabb vagyok mint voltam. Ha van valaki aki ezt olvassa de kételkedik a könyv hitelességében - akkor is csinálja az első gyakorlatokat azt tanácsolom, mert VAN eredménye. Nem szánok elegendő időt rá sajnos, hogy komolyabb előrelépést tegyek, de mindenképp érzem, hogy SOKKAL tudatosabb és sokkal élénkebb fantáziájú vagyok.

Szóval a lényeg, hogy sikeresen diagnosztizáltam, hogy az első fokozatnál tartok, és nem kéne még ezekkel a belégzésekkel foglalkoznom, csak az egyhelyben üléssel, a gondolatfigyeléssel, de azzal nagyon!!! az a legfontosabb, és persze a képzelgéssel vizualizálással.

Ténylegesen egyre "plasztikusabban" tudom elképzelni a dolgokat, iszonyatosan éretlenül álltam hozzá korábban. Eddig egyébként az internetről olvastam a könyvet, de eltünt onnan. Szóval meg fogom venni, akárki is kapja a pénzt érte, biztos megérdemli, szóval... ja... ezek vannak most.

Érdekes újszerű gondolataim is támadnak a gondolatfigyelésnek köszönhetően, kellemes filozofálás ami szép lassan megértésre juttat engem. Most már azt sem bánom, ha örökre az első fokozaton rekedek (bár magamat ismerve ezt eléggé kétlem), mert egyszerűen jó hatással van rám ez a könyv, az egész életvitelemet jobbá teszi, tudatosabb lettem, és talán egy picit altruisztikusabb is, bár arról nem biztos, hogy a könyv tehet.

2018. dec. 4. 00:47
 13/16 Feri2015 válasza:
100%

Magyar Bardon Társaság. abardoncompanion.hu

Egyik társunk szerkesztésében letölthető Franz Bardon összes műve is innen.

2018. dec. 5. 11:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a választ!
2018. dec. 11. 14:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. febr. 23. 02:07
 16/16 A kérdező kommentje:

Aki privátot írt nekem de megszűnt a fiókja üzenném válaszomat:

Sajnos felhagytam a dologgal, meg kéne szereznem a könyvet újra, mert sajnos elkallódott. Szívesen olvasnék a te tapasztalataidról is, én nem tudtam erre időt szakítani, ezért nem mélyedtem el benne eléggé, pedig szükségem lenne rá, mert jót tett a személyiségemnek már akkor is. Ha tudsz írj nyugodtan, talán egymás segítségére lehetünk, talán nem.

2020. jan. 13. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.