Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mágusok, ti elfogadjátok az...

Mágusok, ti elfogadjátok az ősrobbanást, illetve az evolúciót?

Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 13:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jobban, mint, hogy "isten" teremtette... Aki keresztény annak tök szép kis mese. Én foglalkozok ilyen dolgokkal, de teljesen én sem tudom, hogy mi történt, így nem mondok konkrét dolgot róla, de valószínűbbnek tartom ezt a kettőt. Ez a "büntetőbolygó". Aki már nagyjából letöltötte büntetését az nézheti a sok tudatlan, aljas akármit, de a kutyák még mindig jobb fejek mint az emberek :D (Ezen egyébként elgondolkodtam többször is, hogy most azért nem képesek beszélni, mert túl sokat tudnak vagy túl keveset. Ok, tudom az agy kapacitása, de jó volt rajta kicsit gondolkozni, hátha! :D)
2016. márc. 21. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Az ``Ős Robbanás'' az elég nagy marhaság .... az ``evolúció'' (devolúcióval kiegészítve) elvként még éppen elmegy.
2019. febr. 16. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!