Mágusok, ti elfogadjátok az ősrobbanást, illetve az evolúciót?
Itt nincsenek mágusok. Hasonló se. Nem is láttam még hasonlót se.
Ugyanakkor a mágia filozófiája nem zárja ki az ősrobbanást. Keleti tanokból átvéve a teremtés pillanata hasonló mint az ősrobbanás elképzelése. Főleg a Brahma lélegzete elgondolás.
Úgy igen, hogy ez a jelenség létezik. De hozzátenném, hogy ez egy részlete az egésznek, és torz módon jelenik meg ez a filozófia a világunkban. Minden változik, minden elmúlik. Nem fejlődik, hanem változik, és nincs kezdet, csak örökkévalóság van. Mi volt az ősrobbanás előtt? és azelőtt?
és azelőtt?
A mágusokon itt most nem a Harry Potter féle kitalált alakokat értem, hanem azokat az embereket, akik foglalkoznak mágiával - az, hogy ez egy létező jelenség-e, a kérdés szempontjából lényegtelen.
Az Ősrobbanásról meg csak annyit, hogy ha az anyagi világ szemszögéből nézzük, akkor azelőtt nem volt semmi, mivel az idő maga is az ősrobbanás pillanatában indult el.
"Foglalkozni a mágiával, és mágusnak lenni két külön dolog. A mágus egy beavatott, bölcs, tudós, és teológus egy személyben"
-->Nocsak, ezt nem is tudtam.
Frabato nevezhető mágusnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!