Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményetek szerelmi...

Mi a véleményetek szerelmi mágiáról?

Figyelt kérdés

jó ezt használni?

a cigányok amugy csinálják az ilyet.

szükséges ez? (néha)

2010. márc. 31. 20:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem baromság :D Ne hallgass a cigányokra. :D
2010. ápr. 1. 10:49
 12/17 anonim ***** válasza:

egy csúnya dolog!

mást,aki nem akarna pont téged szeretni,akarata ellenére magadba bolondítani nem valami pozitív!Mindenki tud várni,míg eljön az igazi!Nem kell egyből a mágiához fordulni,mert az nem mindíg jó!Majd egyszer úgy visszacsap,hogy leshetsz,miért nem találod meg az igazit!!!

2010. máj. 3. 17:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Baromság.
2010. máj. 3. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Ocsmányság. Szerencsére a legtöbb esetben nem működik, de ha igen, az sem tart sokáig. Viszont később kamatostól megfizettetik a fentiek azzal, aki csinálta/csinltatta.

24/L

2010. máj. 4. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Sziiia.

Szerelmi mágiát 2 d b piros gyertyával lehet csinálni.meggyújtod és végig ott ülsz mellette gondolsz az illetőre SZERETETTEL és megvárod hogy végigégjen..csináld egy lapon hogy jol szétfolyjon. és nézd meg milyen minta jött ki ha megszárad.A neten szmtalan ilyen oldal van:)A szerelmi kötés már csak azért is rossz mert ha kiábrándulsz az illetőből(sosem lehet tudni mikor) akkor is ott fog csüngeni a nyakadon (magadra kötötted):)Ha szeret valaki akkor mégia nélkül szeressen.ami nemmegy nem kell eröltetni:) 14L

2010. máj. 14. 14:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Még annyi, hogy az igazi szerelemhez nincs szükség semmilyen boszorkányságra.

Én anno csináltam egy kötést, plusz egy mágus segítségét is igénybe vettem. Annyiban volt sikeres a kötés, hogy az illető folyton velem akart lenni, de csak szexuálisan. Aztán kiderült, hogy menyasszonya van, aki babát is vár.

Nem tartott sokáig ez a se vele-se nélküle állapot, viszont velem nagyon megfizettették a fentiek a tettemet.

Tanulópénznek kitűnő volt. Rengeteget szenvedtem. Tavaly májusban jött egy fiú az életembe. Semmiféle mágia nem kellett, mert egyszerűen éreztem/éreztük, hogy EGYMÁSHOZ TARTOZUNK.

24/L

2010. máj. 17. 08:40
 17/17 anonim ***** válasza:
működik csak hinned kell benne, nagyon mélyről, megkérdőjelezhetetlenül. Tapasztalat...A mágia ezen alapszik, a HIT-en
2010. máj. 20. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!