Mi a véleményetek szerelmi mágiáról?
Figyelt kérdés
jó ezt használni?
a cigányok amugy csinálják az ilyet.
szükséges ez? (néha)
2010. márc. 31. 20:06
4/17 A kérdező kommentje:
lehet van ilyen sztem csak hinni kell benne. azt hiszem igy mondják neki nem? (mert hogy az első nem tudta)
2010. márc. 31. 20:11
5/17 anonim válasza:
visszaüt..ne tedd...azóta nemtudom levakarni a pasikat a 14-90éves korosztályig..elégedj meg azzal ami van
6/17 A kérdező kommentje:
te csináltad? de hogy van?
2010. márc. 31. 20:12
7/17 anonim válasza:
kétlem hogy jóötlet vagy képes lennél rá...2éves gyakorlat a minimum hogy egyáltalán egy kis szikráját érezd...macera és megbántam
8/17 anonim válasza:
Én szeretném egyszer bottal elhessegetni a pasikat és közben panaszkodni, hogy nem kellek senkinek. A másik végletet már elégszer tapasztaltam.
9/17 anonim válasza:
Érdekesnek találom a mágiával kapcsolatos dolgokat, de nem hiszek bennük.
L18
10/17 anonim válasza:
Ha elvégzel valamilyen varázslatot, é hiszel benne, hogy az működni fog, akkor nagy valószínűséggel tényleg sikerül, ha van valami realitásalapja. De ez nem a mágián múlik, hanem szimplán belehajszolod magad. Ha azt magyarázod be magadnak, hogy minden pasinak tetszeni fogsz, akkor nyilván magabiztosan fogsz kilépni az utcára, és ezt ők is látni fogják.
Most félreteszem a szkepticizmusom és azt mondom, ha mégis működne a mágia, akkor se láncold magadhoz erővel azt, aki téged nem szeret, mert sose lesz veled boldog, és a végén te is szenvedni fogsz ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!