Hogyan tudok magamnak pénzenergiát bevonzani? Van erre valami lehetőség vagy csak szakemberrel?
pedig az egyedül nem megy.
Ingyen semmit nem adnak. Még pénzenergiát sem.
Mivel a tudomány mai állása szerint az energia az anyag egyik megjelenési formája, egymásba átalakíthatók.
Következik ebből, hogy pénzENERGIÁT pénzANYAGból tudsz nyerni!
Pénzt pedid csak pénzből lehet csinálni.
.
Ha már dolgozni nem akarsz a pénzért, szerezz annyit (valahonnan, valahogy), hogy meghirdethesd magad: pénzért pénzenergiát tudsz és vagy hajlandó küldeni.
Az ne zavarjon, hogy országos csalónak fognak tekinteni!
"Az ne zavarjon, hogy országos csalónak fognak tekinteni!"
hát persze, mivel az.
Egyébként én biztos bevonzottam valamit, mert pénteken nem várt módon átutalták a fizetésem. Átsugárzok egy kis vonzerőt. pontban 9:07-kor símogasd végig a képernyőt a bal felső saroktól indulva vízszintesen, függőlegesen majd átlósan.
milyen képernyőd van? mert ha LCD, akkor utalva lesz (kell hozzá bankszámla, pinkód) ha hagyományos, akkor a pénzes postás jön hétfőn.
Érintőképernyővel még nem csináltam
A pénz mágia 1. Törvénye:
A kutya is oda szrik ahol már van.
Őszintén remélem, hogy a kérdés kamu. Nehezemre esik beszopni, hogy 2016-ban még mindig vannak olyanok (jellemzően vidéki kislányok), akik bedőlnek az ilyen maszlagnak, mint a vonzás törvénye, meg pénzenergia.
Az meg különösen irritáló, amikor ezós szakemberekben hisznek. Ha egy szakember tudná, amit meg akarsz tanulni tőle, az nem veled kínlódna, hanem bevonzaná magának a pénzenergiát, és szarna a világra.
A hetvenes évek egyik nagy átverése jut eszembe erről.
A fickó hirdetést adott fel: 5 dollárért megmondom, hogyan lehet meggazdagodni. Jöttek a levelek csőstül az 5 dollárokkal, a fickó meg válaszolt rájuk: ÍGY.
Miquel? Vidéki kislányok? miért pont?
Vagy épp unatkozó nagyik a vizivárosból, vagy újpalotáról.
Szerintem pont annyira célcsoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!