Lehetséges hogy boszorkány vagyok?
Gúny nélkül írom, bárhogy is hangzik majd:
A legtöbb ember különleges szeretne lenni. Ezért kitalálja magának, hogy ő bizony, démon, űrlény, vérfarkas, vámpír, boszorkány, angyal stb. Aztán ezt annyira el akarja hinni, hogy másokkal is el akarja hitetni, hogy ő maga még jobban hihessen benne. Ebből nagyon kellemetlen mentális betegségek alakulhatnak ki. Nem vagy boszorkány, csak te is szeretnél különleges lenni anélkül, hogy bármit tenned kéne érte. Hogy ez azért van, mert nem tudod hogyan legyél emberként különleges, vagy nem is érdekel, nem tudom.
A lényeg, hogy ne ezen a vonalon haladj. Ember vagy, de tele lehetőségekkel, mint minden ember. Azokkal élj.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Itt írtam egy kommentet #8. válasz. És enyém lett a második?:O
Na ez a boszorkányság.... ez most komoly, nem mesterségesen csináltam.
Ja csak ismételtem magam, bocsi :D Én is jó állapotban vagyok.
Viszont mutass valami jelet:P
Nekem is mondták már otthon, hogy ördög. De attól még nem kell mindent elhinni :D
Lucifer-667 nevű felhasználó válasza:
Tudod, hogy tesók vagyunk, de véletlenül nem szenvedsz feltűnési viszketekségben? A kérdező most tölti ki a kérdőívet azután jöhetsz te, és építheted a non-profitodat. Majd én foglalkozok a menedzseléssel, hiszen tudod, hogy bátyók vagyunk. ;))
Amarok Tonrar a kérdező jól tudja miről lököd a sódert, de nagy nehezen csinálta magának ezt az ötletrajzot, te pedig bölcs buddha-ként ide jössz neki prédikálni pár nyavalyás százalékért, hogy valahol és valamikor igazad lehessen? Hová süllyed ez a mai világ, hogy mindenki szerepelni és különleges akar lenni, puff!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!