Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges hogy boszorkány...

Lehetséges hogy boszorkány vagyok?

Figyelt kérdés
Érzek magamban valamit.Nem a filmekben megismert hókosz pókúszókra gondolok.Ritkán,pár alkalommal szinte éreztem hogy a szívem együtt dobban a természettel.Gyakran szerettek kint a kis rózsás kertel körül vett kis kuckómba üldögélni és élvezni a természetet.Néha még gyertyát is gyújtok.Különös szokásom hogy fogok egy gyertyát, egy papírra leírom hogy mit szeretnék,és elégetem , miközben erősen a célomra gondolok.Ilyenkor egy olyan felettem lévő lénytől várom a segítséget, akit én magamban a Kis Angyalkámnak hívok,és érdekes amit kérek tőle általában be is teljesül.Ez az egész dolog belső késztetésből jön,mint ha csak egy kis hang súgná,természetből. Emellett mindig bejönnek a megérzéseim, ki tudom találni az emberek reakcióját.Ami a legfurcsább volt jó múltkorában találkoztam egy idős hölggyel az utcán aki így a semmiből azt mondta hogy boszorkány vagyok,és hogy ilyen boszorkánnyal mint amilyen én vagyok még nem találkozott.Lehet csak túl élénk a fantáziám és ez rá tett, de valahol a lelkem hisz ebben az egészben.Furcsa.Kérlek gúnyolódok hagyjatok , normális válaszokra vagyok kíváncsi.

2015. nov. 8. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ki kell ábrándítsalak, átlagos serdülő vagy.. nekemis volt ilyen korszakom, meg azthittem bennem van valami démon, meg erő, meg vibrálok, meg különleges vagyok. Gyertyázgattam énis, stb, de kinőttem, te is kifogod nőni kislányom. Általában annak van ilyen kényszere akinek üres az élete, semmi esemény, nincsenek haverjai.. A természet dologgal meg amiket írtál minden normális természetkedvelő így van, de nemkell ostobaságokat beleképzelni.
2015. nov. 10. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Én a 4-es válaszolóval értek egyet. Kommentjeid alapján inkább azt mondanám, hogy karizmatikus személyiség vagy.
2015. nov. 10. 16:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Rám egyszer azt mondta egy fickó az utcán, hogy démon vagyok, a sátán ivadéka. Nem mondom, kissé meglepődtem, hogy ezt csak így spontán hozzám vágta. Ettől még nem érzek magamban semmi démonit. Elég erős személyiségem van, sokan félnek tőlem miatta. A természetet én is szeretem, ismerek sok gyógynövényt, és be kell vallani, némelyik egész hatásos lehet. Na nem szerelmi magához, hanem fülgyulladásra vagy emésztésre. :D Ettől még senki nem lesz boszorkány, de legalább gyorsan el tudom üldözni a jehova térítőket :D
2015. nov. 12. 10:24
 14/16 anonim ***** válasza:
*mágiához
2015. nov. 12. 10:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Te egy nímfa vagy
2015. nov. 13. 14:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is hiszek benned. :)

Óvakodj az embereknek látszó gépektől és te magad soha ne válj géppé! Csak ennyit kérek tőled. :)

Tudod, itt mindenki be lesz darálva előbb-utóbb és utána már semmiben nem fog hinni, ami nem kapcsolódik a gépekhez.

Súr

2015. nov. 27. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!