Sátánisták ti halálotok után a pokolba fogtok menni és ott szenvedni fogtok? Vagy milyen lehetőség van?
Egyszer egy Sátánista bizonygatta nekem hogy szerintük nincs az élet után semmi
Azta megmutattam neki a bibliajukban hogy igen is van.
De a többség úgy hiszi hogy nincs túlvilág
5 folyt
Én természetesen nem vagyok Sátánista de a keresztényeknel is ki szokott derülni hogy jobban ismerem a bibliajukat mint ők
a keresztényeknel is ki szokott derülni hogy jobban ismerem a bibliajukat mint ők.
vagy csak azt kébzeled nem?
vagy csak a sátánistáknak hitted azt hogy keresztények.D
valamit csak akkor ismerhetünk igazán ha behatóan gyakoroljunk és tanulmányozzunk.
nem mondhatnám hogy pld jobban ismerem a bibliát mint pld egy pap, ha én meg nem igazán veszem a kezembe.
mint ha a szakembernek azt mondanám hogy én soha nem tanultam a szakmádat,de jobb vagyok benne mint te,akárhány évet is tanultál s gyakoroltál érte.
persze lehet kivétel de az azért nem gyakori...
Rengeteg fajtája van a Sátánizmusnak, az eredeti az a Spirituális Sátánizmus, én is ezt vallom. Abban az esetben kerülünk a 'Pokolba', ha a lelkünk eléggé fejlett lesz hozzá, ez rengeteg dologtól függ. Amennyiben nem, akkor reinkarnációhoz hasonlóan (bár nem teljesen úgy) újjászületünk a Földön. És a 'Poklot' ne úgy képzeld el mint ahogyan az a Bibliában áll... semmi köze sincs hozzá.
És egyébként a Sátánistáknak nincs Bibliája, gondolom a Lavey Anton féle Sátánista Bibliára gondoltok, aminek szintén nincs köze a Sátánizmushoz, csak névben és kis részben a mindennapos élettel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!