Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akaraterővel irányítás,...

Akaraterővel irányítás, tanulható, ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Ne gondoljatok nagy dolgokra, csak mondjuk annyi, hogy a macskát kiparanncsoljam a szobából kizárólag gondolatátvitellel(?) vagy mondjuk ötleteket ültessék a másik agyába, pl fogy forduljon felém, ilyesmi...

2015. nov. 22. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak beszéddel nem lehet tudtán kívül kényszeríteni valamire. Gondolom itt a cél az, hogy anélkül vegyen rá embereket valamire, hogy ők azt tudnák.
2015. nov. 23. 14:36
 12/14 anonim ***** válasza:
17%
kérdező te egy 14 éves tolókocsis marha vagy, max játékokban fogsz vkit akarattal irányítani, ez nem egy film bázzeg ez a VALÓ ÉLET...foggyos
2015. nov. 23. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Kedves kérdező ne foglalkoz ezekkel az idiótákal.

A tudatalati irányítás elsajátítható,ha valóbban érdekel még akkor irj privátban szivesen segítek

2015. nov. 28. 16:06
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

12. Te egy nyomorult aberrált szar vagy tipikusan az a fajta aki lószart nem ér.

Kérdezőnek: Szerintem eléggé esélytelen dolog, ha ilyesmi létezne már országok alkalmaznák hadászatban vagyis pontosabban már nem nagyon lennének országok se......

De mindenesetre voltak erre kísérletek orosz Amcsi Német meg Japán részről is sőt még ki tudja kik próbálkoztak vele elég komolyan de nem sikerült.

Viszont ha jól emlékszem régen volt 1 sikeres módszer mégpedig az hogy teszem azt a film közben 1 ezred másodpercre bevillantottak 1-1 képet és erre pl az volt írva vegyél xy kávét vagy xy cukrot és annak a xy cuccnak hirtelen nőtt ugrás szerűen a fogyasztó száma.

Azok aki látták, konkrétan nem fogták fel hogy láttak valamit de az agyuk tudta hogy volt oda írva valami és azt is h mi.

Elég érdekes dolog, szerintem valahol volt erről szó talán discoverin vagy valamely hasonszőrű csatornán,de a neten is láttam erről irományokat.szóval szerintem van benne valami.

2015. dec. 7. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!