Akaraterővel irányítás, tanulható, ha igen, hogyan?
Első: Es hol, és kitol?
Második:csak azért nem pontozlake, mert nevettem xS
Én varázslatokat tudok erre de ezek anyagi komponenssel működnek:
Kiparancsolás: papucs fenyegető felemelése általában elég szokott lenni. Néha krákogó hangot kell hallatni hogy az állat figyelmét felkeltsük, csak úgy hat a mágia. Extrém esetben gyors mozdulattal meg kell érinteni az állatot, ha nagy távolságra van az állat akkor a papucsot lehet használni erre a célra, úgy kell elengedni hogy megérintse az állatot. Gyakran érintés nélkül is sikeres a dolog, tehát nem muszáj pontosan célozni.
Forduljon feléd: a "Cicc-cicc!" mágikus parancsszó gyakran elégséges, de ha biztosra akarsz menni akkor anyagi komponensként egy virsli lóbálását ajánlom. Ez utóbbi nagyon megerősíti a mágiát, az állat képtelen ellenállni. Ez utóbbi esetben viszont az anyagi komponenst kénytelen leszel felhasználni, a téged megközelítő állatnak kell azt elfogyasztania. Gyakran a mágia csak addig tart amíg a virsli az anyagi síkon tartózkodik.
Sok sikert kívánok a fentiek profi elsajátításához!
"A lenyeg a masik embernek fejben kldott üzenet volt"
Amennyiben te meg tudsz szólalni, a másik pedig nem süket, nem értem, mi a probléma. Évezredek óta használja az emberiség azt a titokzatos mágikus technikát, amit úgy neveznek, beszéd. Eddig működött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!