Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudom irányitani az álmaimat!...

Tudom irányitani az álmaimat! Hogyan lehet ezt fejleszteni? Es mi ez egyáltalán? *. *

Figyelt kérdés

Már kb. 12 eves korom óta én találom ki mit álmodjak... van hogy csak néha néha piszkálok bele mert nagyon kell koncentralnom es nem megy de sokszor az egeszet en iranyitom.... a szereploket a helyszineket a cselekmenyt.... hogyan lehet ezt fejleszteni hogy pl. Jobban koncentraljak es hogy mindig iranyitani tudjam... :D

koszi elore a valaszokat♡

#álom #Álom irányitas
2015. nov. 14. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Interneten "tudatos álom" címen kereshetsz rá módszereket, leírásokat. Fogsz találni egy fórumot is, ami csak erről szól.
2015. nov. 14. 21:51
 2/7 anonim válasza:

az álmodás tulajdonképpen az agy egy olyan működése amikor a napközben ért ingereket feldolgozza rendszerezi, miközben teljesen abszurd képek halmazát vetíti át gondolatként.

egy ember egy éjszaka 13 szor álmosik ebből egyre, max kettőre képes csak visszaemlékezni, igazából jóformán minden álom szinte pár másodperces, mégis azt hisszük, egész éjszaka tartott.

de valahol foglalkoznak irányítással, asszem főleg a felébresztés kapcsán. (ha rosszat álmodsz, vagy csak úgy, az álmodban felébresztheted magad. kitalálsz egy jelet, pl akivel álmodsz álmodban megfogjátok egymás kezét és azt mondjátok ébresztő, vagy akármi mást, ami hozzád közel áll.és ha elébredtél, akkor már sikerült irányítani az álmod egy picikét :))

de talán van még a neten róla sokminden.

2015. nov. 14. 21:57
 3/7 anonim válasza:
Nem nagy cucc. Realizálom mindig, hogy ez álom és azt teszek amit akarok. Bárki tud ilyet.
2015. nov. 14. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha mindig te irányítod az álmaidat, akkor egy nagyon fontos, és szükséges funkcióról mondasz le. Az álom szimbolikusan, de közvetíti azokat a belső folyamatokat, amiket ébren nem tudsz, vagy nem akarsz tudatosítani. Sok álomnak van fontos jelentése, de ha te irányítod, akkor ez elvész. Plusz az irányított álom energiabefektetést igényel, ezért nem fogod tudni kipihenni magad rendesen.
2015. nov. 14. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:
En kuldtem a kerdest..... koszi a valaszokat! :D
2015. nov. 15. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:

De jó neked

En mar 2 éve kuzdok es meg egy tudatos almom se volt pedig nagyon szertenék

2015. nov. 15. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy kipihenten fogsz ébredni, nem fog semmilyen plusz energia befektetést igényelni.
2015. nov. 15. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!