Valaki ismer szerelmi bájital receptet?
Szerelmi bájitalt, főzetet szeretnék, olyasmire gondolok, ami illóolajokból áll és a párom párnájára cseppenthetek belőle.
Tud valaki írni nekem ilyen receptet?
Ginzengszirup
A ginzeng az egyik leghatékonyabb afrodiziákum, a neve is annyit jelent, hogy férfigyökér. A növényből készült szirup bármely zöldségből készült ételhez hozzáadható, fizikailag és szellemileg is felpörget.
Hozzávalók:
3 dl víz
3 evőkanál rizspálinka vagy vodka
2 nagy ginzenggyökér
Törd össze a ginzenggyökeret mozsárban, és tedd egy tűzálló edénybe, és öntsd hozzá a vizet és az alkoholt. Melegítsd langyos sütőben két óráig, majd hagyd egy éjszakán át a sütőben. Másnap reggel szűrd le, és töltsd palackba a főzetet. Hideg helyen tárold.
"szerelmi bajital"
egy szogletes formaju, kb 3 dl-es pohar
1 narancs szelet
3-4 kocka jeg
3 resz vodka, 1 resz narancs
ezt kell a kiszemelttel megitatni tobbszor, egybol szerelembe esik, legalabbis par orara biztosan :D
meg ilyen gyoker kerdesek, amik az ezoteriaban vannak xD
Hali az eddigi sületlen válaszoloktól el tekintve adok én egy linket szóközekkel mert eddig már jártam úgy, hogy el tünt a link amit írtam válasznak.
http://www. annwn .hu/ magia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!