Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki ismer szerelmi bájital...

Valaki ismer szerelmi bájital receptet?

Figyelt kérdés

Szerelmi bájitalt, főzetet szeretnék, olyasmire gondolok, ami illóolajokból áll és a párom párnájára cseppenthetek belőle.

Tud valaki írni nekem ilyen receptet?

2015. nov. 4. 06:26
 1/6 anonim válasza:
Nekünk az Operában a "Szerelmi bájital" nevű darab után osztogattak olyanokat. De csak Topjoy volt. :/
2015. nov. 4. 06:37
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Ginzengszirup

A ginzeng az egyik leghatékonyabb afrodiziákum, a neve is annyit jelent, hogy férfigyökér. A növényből készült szirup bármely zöldségből készült ételhez hozzáadható, fizikailag és szellemileg is felpörget.

Hozzávalók:

3 dl víz

3 evőkanál rizspálinka vagy vodka

2 nagy ginzenggyökér

Törd össze a ginzenggyökeret mozsárban, és tedd egy tűzálló edénybe, és öntsd hozzá a vizet és az alkoholt. Melegítsd langyos sütőben két óráig, majd hagyd egy éjszakán át a sütőben. Másnap reggel szűrd le, és töltsd palackba a főzetet. Hideg helyen tárold.

2015. nov. 4. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:

"szerelmi bajital"

egy szogletes formaju, kb 3 dl-es pohar

1 narancs szelet

3-4 kocka jeg

3 resz vodka, 1 resz narancs

ezt kell a kiszemelttel megitatni tobbszor, egybol szerelembe esik, legalabbis par orara biztosan :D

meg ilyen gyoker kerdesek, amik az ezoteriaban vannak xD

2015. nov. 4. 10:00
 4/6 anonim válasza:

Hali az eddigi sületlen válaszoloktól el tekintve adok én egy linket szóközekkel mert eddig már jártam úgy, hogy el tünt a link amit írtam válasznak.

http://www. annwn .hu/ magia

2015. nov. 4. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Bármi lehet szerelmi bájital, ha sok alkohol van benne, és sokat itatsz belőle az áldozattal.
2015. nov. 4. 19:38
 6/6 Hunter 13 válasza:
Te hány éves vagy hogy ilyen bájital szarságban hiszel?? És milyen ital az amit nem isznak meg hanem párnára csepegtetnek? xD Ennyi erővel a hypo is lehetne ital xD Mágia létezik de ezeket a gyerekmesékből meg butító filmekből vett szarságokat hagyd a pécsába...:)
2015. nov. 11. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!