Használt már valaki mágiát?
Figyelt kérdés
Van itt olyan ember aki próbálkozott már a mágiával akár idézni vagy vmi bájitallal? csak kiváncsi vagyok.(am aki hülyére vesz ès hülyeségeket ir az magára vethet)2014. dec. 21. 10:03
1/11 anonim válasza:
Igen, én nagyon sokszor!
Múlthéten készítettem egy Elixir of lesser invisiblity-t, amit el is fogyasztottam és 10 percre láthatatlanná váltam. Nagyon komoly volt!
Mágiát napi szinten használok. Pl. hajléktalanok társaságában szoktam haszálni a Conjure refreshment table varázslatot.
Ha meg betámadnak, akkor nyomok egy Frostnovát, aztán egy Polymorphot!
2/11 anonim válasza:
Én nem szoktam használni, blood elf huner vagyok, agility-re gearelve, így nincs sok manám. De ismerek egy pár healert, meg rdps maget. Jelentkezz egy nagyobb klánba, ott biztosan segíteni fognak, hogy hogy talentold magad. Amúgy healer, warlock, mage, vagy druid vagy?
3/11 anonim válasza:
Igen. A múlt hét szombaton vettem az MDF piacon másfél kilót. Tök jó halászlé alá.
5/11 anonim válasza:
Az én bájitalom a petróleum, csak vigyázni kell vele, mert hashajtó hatása is van.
6/11 homo ludensz válasza:
Milyen célra használnád ha szabad kérdeznem?
7/11 A kérdező kommentje:
Áhh én csak röhohni akartam egyébként nem érdekel ez a bájitalosdi 😆
2014. dec. 24. 06:58
8/11 A kérdező kommentje:
Bocs telefon : röhögni akartam
kíváncsi voltam mekkora hülyeségeket irnak
nem vagyok aféle boszi (max. a természetem:) )
mind1 köszönöm a kommenteket
nyugodtan irhattok még :D
2014. dec. 24. 10:53
9/11 anonim válasza:
Pedig már majdnem adtam egy komoly választ mint hívő wicca, de látom felesleges. Azért ha valakit érdekel a dolog írjon csak nyugodtan, nem átkozom meg :)
Áldás!
10/11 A kérdező kommentje:
Nana azért az ilyenre is kiváncsi vagyok nyugodtan irhatsz;)
2014. dec. 26. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!