Létezik valóban hatásos szerelmi bájital?
Figyelt kérdés
Amennyiben igen, megosztanátok a receptjét? Vagy pl. mikor kell elkészíteni, stb.2014. szept. 30. 15:26
1/9 anonim válasza:
Persze hogy létezik:úgy hívják hogy pálinka.
2/9 anonim válasza:
1. :'DDD Végem :D
Egyébként szerintem nem létezik. Nem hiszek az ilyesmiben, hogy valakit így vennél rá, hogy beléd szeressen, ez hülyeség. Másokat alapból nem is tudsz befolyásolni semmivel, ha ő nem akarja.
3/9 A kérdező kommentje:
De ha akarja, csak kissé bizonytalan? Ha semmi áron nem akarja, akkor úgysem hat, vagy igen, de nem lesz jó vége. Ezt tudom.
2014. szept. 30. 15:50
4/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd az ilyen bájital féleségeket, gondolj bele, ha megtudná, mit gondolna rólad. :D Amúgy inkább agykontrollal/vonzás törvényével kapcsolatos dolgokat olvasgass, ha érdekelnek az ilyen témák, abban még van is valami (szerintem). :D
6/9 A kérdező kommentje:
A bevonzást próbáltam már, és hatásos volt.
2014. szept. 30. 16:33
7/9 Legoman válasza:
Tilos bármi módon is befolyásolni valakit, szerelmi bájital nincs, csak mágia, de a mágia is előírja, hogy tilos adott személyre varázsolni, mert akkor az ő akaratát befolyásolnád. Olyanra szabad, aki nem ismer téged és te se ismered őt, de még jobb, ha magadat teszed vonzóbbá. Például: Gondolj bele, hogy van egy személy, aki nagyon tetszik neked, de ő neked nem vagy csak nem meri bevallani, és te olyanra kényszeríted, amit lehet hogy nem is akar, az is lehet, hogy tetszik neked, de nem akar kapcsolatot veled. Ha a másik akarata nélkül csinálsz vele dolgokat, akkor azt úgy hívják, hogy gonoszság, fekete mágia. Még ha jó szándékú lenne is, akkor sem szabad. TILOS ilyenekben is gondolkoznod.
8/9 anonim válasza:
Egy jobb fajta félédes vörösbor!
9/9 anonim válasza:
Van egy pár: Ford, Chevy, Dodge, Volksrod... A lényeg a minimum V6-os blokk, ajánlott a V8-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!