Bájitalt szeretnék készíteni. Recept?
Bájitlt szeretnék készíteni na jó én nem hiszek benne..
De úgy is unatkozom ki lehet próbálni.
Azt szeretném meg kérdezni hogy valaki tud olyan módszert hogy a nagy Ő nélkül innám meg a teát (vagyis ő nem inna belőle csak én) Mert Elég ritkán találkozunk és úton.
És ti már készítettetek? Ha igen Hatásos volt? És mi volt a recept?
elvesztettem a fonalat :)
a nagy Ő nélkül innám meg a teát?
Szia!
Leírok egy bájitalt. Én magam már többször is kipróbáltam, nálam működött..igaz ffi vagyok, de HÁTHA nálad is működni fog..bár úgy gondolom, hogy ez a recept férfiaknál sokkal inkább célt ér, szóval a következő:
Végy magadhoz egy üres palackot, lehetőleg 1 literest, vagy 2db 0,5 literest.
Végy magadhoz, egy 2 literes üdítő italt, az ízt rád bízom..én többnyire citromot, kivit, kék szőlőt, almát, epret, indián cseresznyét, erdei gyümölcsöt, gyömbért, málnát szoktam, ami éppen van a "patikában"
Amint ez is megvan, végy egy 2 literes koccintóst.
Az elkészítés a következő:
Az üdítő felét átöntöd a(z) 1 literes pet palackba, vagy a 2 0,5 literesbe, felbontod a bort, 1 litert átöntesz az üdítős üvegbe!
A maradék borhoz hozzáöntöd a megmaradt üdítőt!
Az óra mutatásával megegyező irányba megrázod 7 x!
Kész is a bájital (lehet fogyasztani), remélem hasznos volt :)
Önök az AK receptkonyhát látták, viszont látásra.
Köszönöm szépen mindenkinek. :)
Lány vagyok
Csacsika !
Előszőr is végy fél deci jófajta spermát.Öntsd össze 1 dl fehér rummal.Rázd össze és kész is a bájítal !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!