Tudnátok nekem működő szerelmi kötést írni?
Fontos lenne. a következményekkel tisztában vagyok.
Ami rendelkezésemre áll, az parfümje, tőle kapott apróságok, illetve egy levél
Nem vagy tisztaban semmivel, ha tisztaban lennel eszed agaban sem jutna meg csak gondolni se ra.
Ha nem szeret keress masikat, mindenki jobban jar. De foleg te!
Egy szóval sem mondtam, hogy nem szeret :)
ÉS tisztában vagyok azzal, hogy mivel jár, egyedül a pontos folyamattal nem
Felveszel szexi fehérneműt, rá egy ballonkabátot, és beállítasz hozzá. A kezét finoman kikötözöd az ágy végéhez a) a harisnyakötőddel, b) a nyakkendőddel (nem tudom, fiú vagy-e, vagy lány), és meghajtod, mint Singer a varrógépet.
A hatás garantált, a tartósság már csak rajtad múlik.:-)
Honnan tudod, hogy ő is szeret?
Tételezzük fel, hogy szeret, de attól még joga van dönteni, hogy veled akar-e élni vagy sem.
Sok ember lett házas szerelmi kötés nélkül, és hidd el nekem, hogy nem kell más csak te és ő.
Lehet, hogy szeret téged, csak nem akar semmit elsietni.
Ne kényszerítsd semmire, mert annak sosincs jó vége, ha sutba vágod a szabályokat. Nem véletlenül vannak!
Nekem egy olyan kötés kéne amitől belém szeretne pár milla Ft és tapadna rám mint a mágnes :D
Amúgy én is szeretnék ilyesmit de tényleg csak az a baj hogy nem működik. Sajnos az élet nem ilyen egyszerű hogy csiribí csiribá és megkapjuk akit akarunk :( Pedig jó lenne
Aki azt állítja, hogy nem működik: Ha nem működik, meg is csinálhatom akár :)
Többiek: Nem azt kértem hogy beszéljetek le róla. Igen. Házilag szeretném megoldani, mert, bár hülyén hangzik, de így arra is van esély, hogy elrontom, és nem sikerül.
Tényleg a menete érdekelne, és nem a lebeszélés. Tudom, hogy karmikus következményekkel is járhat, és egy olyan kötelék lesz ami nem őszinte szeretet. ENNEK ELLENÉRE, mégis meg akarom csinálni, és nevezhettek rossz embernek, vagy önzőnek, igen, lehet ,hogy az vagyok, de segítséget kértem ebben, Nem azt, hogy lebeszéljetek róla.
Lehet, hogy segítséget kértél benne, de én miért segítsek egy olyannak, aki egy másik embert akar megfosztani a szabad akaratától?!
Azért próbálnálak meggyőzni róla, hogy ilyet ne tegyél, mert bízom abban, hogy jó ember vagy, csak hirtelen túl sok benned a felgyülemlett érzelem.
Attól, hogy a szerelmi mágia használatáért nem jár börtönbüntetés, és a Magyarország, meg más ország törvényeibe nem ütközik, attól erre még felügyel valaki. De őt nem tudod lefizetni, és nem biztos, hogy meg fog bocsátani, sőt biztos. Ha te megfosztod őt a szabad akaratától, akkor te is meg leszel fosztva a szabad akaratodtól, és elveszíted még azt is akit szeretsz.
Biztos, hogy ezt akarod?
Biztos, hogy elakarod veszíteni a szerelmed egy nyamvadt kötés miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!