Működő szerelmi varázslat?
> lassan 30 éves leszek
...És még mindig hiszel a mesékben?
Normális férfi nem kezd babonás nővel!
Öltözz csinosan de nem feltűnően. Járj társaságba, szólj hozzá a témákhoz, akkor lesz esélyed ismerkedni.
Nem értem, h. ez a sok szkeptikus minek látogatja ezt a témát! De akkor legalább ne bunkóznának!
Igenis létezik a mágia, persze nem kötelező hinni benne.
Szerintem ilyen varázslatok egy csomó könyvben, és az interneten is megtalálhatók. Arra vigyázz, hogy ne kényszeríts senkit arra, h. beléd szeressen.
Ja, szerinted tényleg lehet varázsigéket találni a neten?
Max olyan szintűeket, mint:
"Napfény, pitypang, kenderspárga,
Legyen ez a patkány sárga!"
Oszt semmi se történik!
Ha csupán 1 varázsigét is ideírsz, ami működik (rituálé is jöhet), akkor én már össze is tettem a kezem! X)
Azok az Ezo Tv- és Asztro Show-os maszlag nem érdekel, mert az baromság.
Igazi varázslat, semmi mellébeszélés!
A szerelmet nem trükközéssel kell akarni hanem önmagadat kell adni. Legyél rendezett, barátságos, de ne vigyori és járj el olyan helyre ahol mások is párt keresnek szerelmet. Aztán légy türelmes mert a türelmetlennek csoroghat a nyála és az meglátszik légy lezser. Ja és talán nem ártana ha nem mindig az átlagon felülit keresnéd, mert akkor nem veszed észre az egyszerű de még is kedves partnert se.
A szerelem olyan mint a sült-galamb, nem fog a öledbe hullani, tenni kell érte- menni kell mindenhova ahol csak hozzád hasonlók keresgélnek ellenkező neműként.
Varázslat csak akkor történik, ha megtalálod a párodat NA Ő fog majd elvarázsolni
A netes világ valóban jó dolog hisz öregségemre harcolok a fiatalokkal legalább itt, ha a valóságban kevesebb lenne hozzá az erőm, szóval akik ezt összehozták, azoknak minden elismerésem. Ráadásul csak persze óvatosan mert sok a szélhámos és az agybeteg is(!) de még szerelmet is lehet rajta keresni és találni is- de ez és semmi az égvilágon nem varázslat, teszel érte és bejön.
A varázslat épp olyan abszurd és nem létező szóhasználat mint a bevonzás marhasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!