A varázskört hogyan vetik fel panelházban?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy közvetlenül a földdel kell érintkeznie, és senki nem léphet bele. De panel esetében technikai okokból ez egy kicsit körülményes2015. okt. 11. 18:21
1/9 anonim válasza:
Akkor a ház elé kell, az előkertben.
2/9 anonim válasza:
A Tesco-ban van virágföld meg ugródomb is talán.
3/9 Legoman válasza:
Panelházban is fellehet vetni, csak nem a földbe, hanem a padlóra.
Valamiből kört formálsz ki, és magad köré rakod.
Vagy, ha teheted, akkor menj ki a szabadba, vagy valamelyik rokonodhoz, ismerősödhöz, akinek van kertes háza.
4/9 anonim válasza:
a senki nem léphet bele részt azért próbáld ki. padlón is jó lesz. Terítsd le szónyeggel és hívd át a szomszédnénit.
Szerintem simán át fog gyalogolni rajta.
5/9 Legoman válasza:
A senki nem léphet bele a varázskörbe, az helyesen úgy van, hogy senkinek nem szabad átlépni a varázskört a kör bármely pontján, csak akkor szabad, ha a szertartást végrehajtó személy beengedi.
6/9 A kérdező kommentje:
Legoman: Köszönöm a válaszodat. Akkor szerinted itt gömböt kell létrehozni? Mert ha kúpot próbálnék létrehozni a felettem lakók bármikor beléphetnek.
2015. okt. 12. 10:52
7/9 Legoman válasza:
A kört nem lépik át, csak átmennek feletted és felette, de ettől ők még nem kerülnek bele.
Ha a természetben csinálod, akkor a madár is elrepül a kör felett, de ugyanúgy nem lesz részese a szertartásnak.
8/9 anonim válasza:
en a mesteremtol ugy tanultam , hogy soval csinalok egy kort oramutato jarasaval egy iranyban de azt felszedni ellentetesen kell :)
9/9 anonim válasza:
Többet érsz ha gondolatba rajzolod simán fel a kört és egyből 3 mat :D minden "szintre" egyet. a többi dogma persze a szinekkel lehet pluszba operálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!