Vona Gábor miért lakik egy 10 emeletes, kis panelházban?
10 emeletes :)
A többiek villája max. 3-4 emeletes.
Na akkor ki is a legnagyobb politikus ?
Szerintem ha lenne, akkor ott lakna. Így logikátlan.
LOL 3-as. :D
Kérdező miért tett fel egy ilyen irányított kérdést?
Más: Orbán is panelban lakott még 25 éve.
Pici 10 emeletes panelház. :)
Nem tudom a valódi okát nyilván, de elképzelhető, hogy hozzátartozik az imázsához (hogy a "kisemberek" magukhoz közelebb állónak érezzék, mint a második kerületi villalakókat).
Abba nem mennék bele, hogy mekkora politikus.
Az pedig, hogy panelban lakik, nem annak köszönhető, hogy nem engedhetne meg magának egy kisebb kertes házat pl. Pestszentimrén, vagy Érden. Te is nagyon jól tudod, mennyi a képviselői juttatás. És neki nem ez az első ciklusa.
Hogy mégis miért a panel? Mindenkinek kell az imidzs.
Angela Merkel 2005 óta kancellár. Valszeg megszedte már magát ő is. Nézd meg a házát! Egy átlagos 1 emeletes családi ház. Az autója egy olcsó konnektoros darab.
Lehetséges,hogy egyszerűen ott jó neki. Vagy az elnökválasztási kampányra spórol. Sokba kerül. Orbán is hitelt vett fel párszor,ha jól tudom.
Támogatóktól azért nem érdemes pénzt elfogadni,mert akik ilyet támogatnak sokszor kérnek is valamit. És általában összekötik a pénzforrásokat későbbi botránykeltésnél akár van valós alapja,akár nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!