Mitől bolhás a macskám? Panelházban lakik velünk, nem találkozik más állatokkal
Ha teljesen benti a cica, akkor is kell gondoskodni a megelőzésről. És főleg egészségügyi szempontból is, hiszen a cica bent lakik veletek a házban...Nekünk is van két benti cicánk igaz kertes házban lakunk, így néha de nem minden nap ki szoktak menni kicsit körülnézni. :) Ettől ugyan úgy oltjuk őket, féregtelenítjük és kezeljük cseppel is. Én az állatorvosunknál veszek cseppet, amit ők adhatnak ki vagy receptre állatpatikában. A frontline-t nem ajánlanám, mert egyrészt nagyon büdös és szúrós szagú, mikor régebben azt adtam a macskákra 5 mérte távolságból éreztem...és bánthatja az állat bőrét is, bepirosodhat és viszkethet. Az orvosnál kérhetsz advantage vagy advocate cseppet. A kettő ugyan olyan hatásos és csak természetes anyagot tartalmaz, így nem okoz az állatnak semmilyen kellemetlen tüneteket és nem büdös. Jó illata van :) 2-3 hónaponta adom a cicáimnak. Lehet kérni bolhákra vagy minden élősködő ellen....Én a mindeneset használom, mert az mindent elpusztít pl. lárvákat is sőt még az állat helyén, fekhelyén lévő élősködőket is elpusztítja.
Én csak ajánlani tudom. Amúgy ha jól emlékszem régen vettem már de a frontline eléggé drága 2 db-t 8000-ért vettem anno. Most nem tudom mennyi. Amit én veszek dokinál a kettő 3200 körüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!