Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A véleményetekre lennék...

A véleményetekre lennék kíváncsi. Mit szóltok a vershez és a rajzhoz?

Figyelt kérdés
Nem művészi szempontból kérdezem. Késsel a combomba belevágtam aztán a saját véremmel írtam rá a papírra a verset és a kép közepét is. A "lelki állapotomat tükrözi a versem nem szórakozásból csináltam. Igaz az ha a saját vérünkkel írunk valamit az valóra válik? Ja és a nevem is szerepel rajt. Itt a kép róla. [link]

2015. szept. 19. 16:31
 1/6 A kérdező kommentje:
A "megnyitás új laponra" kattintsatok mert csak úgy nyitja meg
2015. szept. 19. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A rajz részét nem tudom értékelni, csak színes pacák és vonások összessége, üzenetük sincs. A vers pedig szép és jó, meg rímel is, ami tök király, de én már olvastam ezt valahol. Jó, nyílván nem pont így, szóról szóra ugyan ezt... de ezt valaki már megcsinálta egyszer. És nem tudom megfogalmazni, de... erőltetett talán? Nem is úgy, csak vannak a sorok, amiknek van köze egymáshoz, mégse kapcsolódnak igazán. Csak ott vannak egymás alatt. Kezdésnek viszont nem rossz.
2015. szept. 19. 16:44
 3/6 anonim válasza:
Én nem értek egyet az első válaszolóval. Nekem tetszik és biztos vagyok benne hogy a Sátánnak is. Főleg ha a lelkeddel együtt adod oda neki.
2015. szept. 19. 16:56
 4/6 Legoman ***** válasza:

Szép vers, de szerintem ahelyett, hogy ennyi rosszat írtál bele, írd meg a jó részét is.

Írd meg az ellentettjét. Csak a szavakat kell kicserélni úgy, hogy rímeljen, majd rajzold meg újra. De ne a véreddel csináld.

2015. szept. 19. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

A "rajz": Disznóvágáson szoktam hasonlókat látni.

"Nekem az élet minden árnyát megmutatta már"...gondolom 12-14 éves vagy és nagyon bölcsnek hiszed magad.

Te simán csak egy beteg ember vagy, nekem meg felfordult a gyomrom.

2015. szept. 19. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:

A vér nem teljesíti azt, amit írsz vele. Mivel nem végzel megfelelő rituálét, egyszerűen csak tintaként szerepel. Nem tudom tényleg vérrel írtad e, nem is igazán számít, mert szerencsére semmit nem sikerült elérned.

A vérmágiáról röviden: Önmagában a vér csak vér. Ha áldozatként mutatod be, akkor különböző (nem túl barátságos) szellemeknek, akkor azok odacsődülnek. Tesznek a kérésedre, de mivel a vér életerőt is hordoz, tapasztalhatsz pár érdekes jelenséget, ami persze káros is, mert az életerőd egy részének elvesztése nem tesz jót. A vérben rejlő életerő nem áldozati felhasználására pedig egyértelműen nem vagy kész, hiába is próbálod. Az alkotásod éppen ezért érdekes, és jelentős, ha vérrel van írva, de nem hordoz mágikus értéket. Sem felajánlani, sem önerőből használni így nem tudod a véred, és a kívánságaid így nem teljesülnek. Ez esetedben szerencse, mert ennél hasznosabb dolgokat is kívánhattál volna, például kitartást, vagy hogy valamilyen módon, valamilyen hatalom vértezzen fel a sérülések ellen, amik eddig értek. Jártam hasonló cipőben, nem is rövid ideig, és más, a versből sejthetőnél rosszabb helyzetben is voltam már, úgyhogy elhiheted, nem a levegőbe beszélek. Viszont a halál nem praktikus az esetedben, a pokol pedig nem olyan, mint ahogy sejted, és akár meghalsz, akár nem, nem fogsz pokolra jutni, még ha ez a kívánságod, akkor sem. Ha ekkora kreativitás van benned, sokkal hasznosabb módokon is kibontakoztathatnád, aminek lenne gyakorlati haszna is, amellett hogy nem lenne fölösleges, mint ez a kísérleted. Minden esetre, ha a véredet használod, azzal csak a jelenleginél kellemetlenebb helyzetbe hozod magad. Pazarolsz. Van biztosabb út is.

2015. szept. 19. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!