Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A parom csaladja, es a haz...

A parom csaladja, es a haz egy ortodox pap szerint meg van rontva. El szeretne koltozni onnan, de azt mondja hogy a haz nem engedi! Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon bonyolult sztory,elmeselem naggyabol.A parom testveret allitolag megrontotta egy roma csajszi,nalla hagyta a polojat,es allitolag ez altal lett a rontas az egesz hazon!Mai napig nem ertem,miert allt le egy felroma csajjal,mindegy.

Tavaj osszel kezdodott a kalvaria,sorba haltak otthol az allatok,kutyak,minden kutya amit vettek meghalt,vita,gyulolkozes,cirkusz a csaladban,nem megertes,a parom edesannya sulyos beteg lett,senki sem jott ra,hogy miben halt meg,ezert fordultunk vegso elkeseredesunkbe ortodox paphoz.

O allitja ,hogy meg van rontva az egesz haz,es hogy az nem engedi onnan az oda tartozokat.

Idokozben anyosom szegeny eltavozott :(

En is elmentem a paphoz,azt mondta h en nem vagyok megrontva,csak a paromek.

De amiota a parommal vagyok szo mi szo,mindig betegeskedek,panikrohamaim vannak,stresszes,szorongo lettem,mar 4eve.

Mi tobb mint 5 es fel eve vagyunk egyutt.

En eldontottem,hogy tobbet nem megyek el nalluk,hatalmas vita elozte meg ezt a dontesemet.

Nem birom mar a sok veszekedest,gyuloletet ami abban a hazban megyen.

Akarhanyszor elmegy parom kulfoldre mindig haza kell jojjon,mindig atvereseket fog ki.

Olyan abszurd dolgok tortennek vele,hogy pld ha 60emberbol csak 3bukik meg,akkor biztos h o benne lesz a 3ban.Es ez rendszeresen igy van :(

Total ki van idegileg.

Nekem kint van 3 kepem is a hazban. Lehet h hujesegnek hangzik,de en ugy erzem,nem jot tesz nekem,hogy azok a kepek kint vannak,es ki vannak teve.Haza nem akarom hozni oket,mit tegyek veluk?

Kerlek ne nezzetek hujenek,en sem hittem az ilyen dolgokban! DE mikor az ember benne van,es atgondolja a dolgokat,hogy mi miert is van,elgondolkodik.

Kerem azokat akik csak csufsagolni akarnak,azok mellozzenek,nevessenek egyet rajta,es lapozzanak tovabb.

1honapja veszitettem el anyost,es nem vagyok valami jo kedvemben,ezert csak azok irjanak akik tenyleg tudnak velemenyt mondani.

Mit tegyunk???

2015. szept. 16. 16:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, a Bibliában is lehet olvasni az egyik főpap fiairól, akik próbálkoztak ördögűzéssel, de nem sikerült nekik, mert Jézus nevében tették ugyan, de személyes kapcsolatuk nem volt Jézussal. Hát ez a helyzet azzal a pappal is, akihez mész. Szenteltvíz, kereszt meg egyebek nem segítenek, valóságos szabadulást Jézus Krisztus tud adni, fordulj hozzá.

A történetet egyébként itt elolvashatod, ha érdekel:

[link]

2015. okt. 11. 01:07
 12/12 A kérdező kommentje:
koszonom <3
2015. okt. 12. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!