A parom csaladja, es a haz egy ortodox pap szerint meg van rontva. El szeretne koltozni onnan, de azt mondja hogy a haz nem engedi! Mit lehet tenni?
Nagyon bonyolult sztory,elmeselem naggyabol.A parom testveret allitolag megrontotta egy roma csajszi,nalla hagyta a polojat,es allitolag ez altal lett a rontas az egesz hazon!Mai napig nem ertem,miert allt le egy felroma csajjal,mindegy.
Tavaj osszel kezdodott a kalvaria,sorba haltak otthol az allatok,kutyak,minden kutya amit vettek meghalt,vita,gyulolkozes,cirkusz a csaladban,nem megertes,a parom edesannya sulyos beteg lett,senki sem jott ra,hogy miben halt meg,ezert fordultunk vegso elkeseredesunkbe ortodox paphoz.
O allitja ,hogy meg van rontva az egesz haz,es hogy az nem engedi onnan az oda tartozokat.
Idokozben anyosom szegeny eltavozott :(
En is elmentem a paphoz,azt mondta h en nem vagyok megrontva,csak a paromek.
De amiota a parommal vagyok szo mi szo,mindig betegeskedek,panikrohamaim vannak,stresszes,szorongo lettem,mar 4eve.
Mi tobb mint 5 es fel eve vagyunk egyutt.
En eldontottem,hogy tobbet nem megyek el nalluk,hatalmas vita elozte meg ezt a dontesemet.
Nem birom mar a sok veszekedest,gyuloletet ami abban a hazban megyen.
Akarhanyszor elmegy parom kulfoldre mindig haza kell jojjon,mindig atvereseket fog ki.
Olyan abszurd dolgok tortennek vele,hogy pld ha 60emberbol csak 3bukik meg,akkor biztos h o benne lesz a 3ban.Es ez rendszeresen igy van :(
Total ki van idegileg.
Nekem kint van 3 kepem is a hazban. Lehet h hujesegnek hangzik,de en ugy erzem,nem jot tesz nekem,hogy azok a kepek kint vannak,es ki vannak teve.Haza nem akarom hozni oket,mit tegyek veluk?
Kerlek ne nezzetek hujenek,en sem hittem az ilyen dolgokban! DE mikor az ember benne van,es atgondolja a dolgokat,hogy mi miert is van,elgondolkodik.
Kerem azokat akik csak csufsagolni akarnak,azok mellozzenek,nevessenek egyet rajta,es lapozzanak tovabb.
1honapja veszitettem el anyost,es nem vagyok valami jo kedvemben,ezert csak azok irjanak akik tenyleg tudnak velemenyt mondani.
Mit tegyunk???
Ezotérikus megoldást ne keress, nincs senki megrontva.
A faji előítéletidtől pedig szabadulj meg.
En is azon az allitason voltam h nem lehet csak ugy rontani bontani...de most osszezavarodtam.
ES nem vagyok fajgyulolo. Nekem is van nagyon sok ismerosom,baratom aki nem "feher"
Azert irtam h roma,mert a nephiedelem szerint,a cigany atok hamar fog.
Átok...
És ez mind attól,hogy nála volt egy brazil csaj?
Sokszor jönnek át hozzám a brazil haverok és nem hoznak magukkal rontást,mert ez csak egy kitaláció,úgy mint sok más dolog.
Ha mégis rontás akkor miért gondolod,hogy az a nő okozta?
Más nem lehetett?
Vagy esetleg csak beképzelitek az egészet?
Az emberi agy képes ilyenekre...
Akár megvannak rontva, akár nem, akkor is van megoldás.
A párod családjának meg kell beszélnie a dolgokat, és nektek is velük, és tisztázni a vitákat. Uralkodni magukon, hogy apróságokon ne bosszantsák fel magukat, és életképet változtassanak. Legyenek optimisták!
Te annyit tehetsz, hogy imádkozol azért, hogy Isten hozzon békét, és nyugalmat a házra, és védelmezze azt, és vegye le a rontást a házról, és párod családjáról.
Szerintem azért vonzzák a negatív dolgokat, mert elhitték ezt a rontásos dolgot. Ha folyamatosan megy az idegbaj, veszekedés, feszült légkör teremtése (egy nem létező dolog miatt is), akkor persze, hogy betegségek is előfordulnak. Addig stresszelik saját magukat, amíg az egész betegségek formájában ölt testet.
Szerintem átok nem létezik. Az emberek mindig saját maguknak teremtik meg a körülményeiket. Negatívat és pozitívat egyaránt.
3.valaszolo, mert jart a csajszival,lefekudt vele,es ez meg otthagyta,a csajszi ongyilkos akart lenni,korhazba kerult,es a csaj anyja ment konyorogni hogy menjen es latogassa meg a lanyt,es o meg nem ment.Es akkor allitolag az megrontotta,mert evekig nem volt baratnoje sem,akkor is elment paphoz,az levette a rontast,aztan lett,de mindig szakitas lett a vege.
Azota voltak papok is nalluk,es szenteltek a hazat,ez az iden volt,legalabb vagy 3 pap volt nalluk,
Miseket mondottak ertuk.
A katolikus papok azt mondjak,hogy letezik a rontas,ezert is van a hazszenteles.
Szentelt vizet ittak,bojtoltek,imatkoztak,velem egyutt,ez ment 7 heten at.
DE anyos csak meghalt,es minden ugyanugy megyen tovabb mint eddig,semmi valtozas,szethuz a csalad.
En komolyan irom ezeket,mert tenyleg csak az erti meg,aki benne van.
En is fordulok a pozitiv gondolkodas fele.
Mint panikos tudom,hogy a sok huje gondolat elo tud idezni egy rosszulletet.
A katolikusok semmitsem tudnak a rontásokrol de valóban ez a helyzet.
Szenteltvizet dobálhat semmit nemfog érni.
Irj privátot és megpróbálom levenni.
Utolsó,ki vagy te?
Egy pénzéhes jós néni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!