Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy válhatott sátánistává?

Hogy válhatott sátánistává?

Figyelt kérdés

14 éves csajok vagyok és valahogy a sátánizmust jobbnak tartom mint a kereszténységet

Szerintetek elkezdjek ezzel foglalkozni egyáltalán vagy hagyjam a francba?

Esetleg mit kell csinálnom hogy az legyek? Az ilyen internetes oldalakban nem nagyon bízom

2015. szept. 8. 15:43
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Kommunizmus sehol nem volt soha. Az ideológia lényege a szabadság és egyenlőség ahol mindenki szükségletei szerint részesül a javakból , nincs pénz , nincsenek kizsákmányolók , főként állam (kormányzat) se , állami maffiaszervezetek (ávh stb) meg végképp nem. Senki nem uralkodik senkin , egyenlő szintű a jólét , nincs magántulajdon. Ez a kommunizmus , nem pedig ami a Szovejunióban meg az általa megszállt országokban és Kínában meg Észak Koreában volt (utóbbiban van is) , mivel ezekben az országokban voltak társadalmi osztályok , volt pénz , volt állam (kormányzat) , volt terror és mindennek sok millió halálos áldozata , leginkább államkapitalista terrordiktatúrának nevezhető , de még papíron is csak "épülő szocializmus" volt.

Az igazai kommunisták ,rengeteg más emberrel együtt börtönökbe meg munkatáborokban voltak , aki nyalonc volt csak az élt talán elfogadhatóan.

Az egyházat nem pártolja az ideológia , leginkább a materializmushoz és ateizmushoz áll legközelebb ami(k) egyben a sátánizmust is kizárják , mert ugyanolyan nem bizonyított képtelenségeket állít mint a monoteista vallások. A vallása miatt senkit nem szabad diszkriminálni , mindenki abban hisz amiben akar , hiszen ha van valamilyen személyes meggyőződése azzal nincs semmi gond. Ellenben az egyház kezéhez több vér tapad mint az államkapitalizmushoz és a nácizmushoz összesen , jóllehet nem érdemes 900 évet 80 évvel összehasonlítani.

Persze , hogy a nagy "vezéreknek" milyen skizofréniája volt azt ki tudja , lehet nevezte valamelyik sátánistának is magát.

2015. szept. 14. 17:54
 32/37 anonim ***** válasza:

"Ellenben az egyház kezéhez több vér tapad mint az államkapitalizmushoz és a nácizmushoz összesen"

Ez nem igaz!

[link]

[link]

A hajdani kommunista előd jakobinusok fél év alatt öltek meg jóval több embert mint az egyház 500 év alatt.

Ja és itt vannak adatok a kommunizmusról:

[link]

És még nem beszéltem, hogy az amerikaiak lelkén mennyi emberi élet szárad, bárki ellen népirtást végeznek és lebombázzák a "demokrácia" nevében:

https://www.youtube.com/watch?v=fb1fsBn0eIM

Amit meg a konkvisztádorok és hasonlók csináltak annak semmi köze a kereszténységhez, csupán gyilkos vadállatok próbáltak valahonnan igazolást keresni, ahogyan az ISIS-nem sincs semmi köze az Iszlámhoz, csak mocsok banditák akarják valamivel igazolni tetteiket.

2015. szept. 15. 13:54
 33/37 anonim ***** válasza:
És azt se felejtsük el, hogy amikor a kommunisták hatalomra kerültek 1917-ben akkor rituálisan, sátáni szertartási módra gyilkolták meg a Romanovokat (beleértve a kisgyerek tagjait is). Ezzel üzentek a világnak is, hogy ők mint a sátán földi helytartói kivégeznek mindenkit aki a hazáját, népét és Istent szolgálja. A történelemben új fejezet kezdődött el, véget ért a monarchiák és királyok kora akik jót akartak azokra szörnyű sors várt.
2015. szept. 16. 13:52
 34/37 anonim ***** válasza:

" kommunisták hatalomra "

Már ez a 2 szó is kizárja egymást , mint mondtam valódi kommunizmusban nincs hierarchia , így hatalmon lévő emberek sem.

A cárok olyannyira jóságosak voltak, hogy óriási éhezés , nyomor , hatalmas sztrájkok (amiken az ő embereik a tömegbe lőttek) söpörtek végig az országon , míg a cár és családja dúsgazdagon élt.

Természetesen 17-től sem lett jobb (sőt) , de kész vicc kommunizmusnak csúfolni a szovjet rendszert , ha egyszer annak elveinek szinte teljesen az ellenkezője valósult meg. Ennyi erővel verhetem én is a mellem , hogy az angol királynő vagyok , de attól még nem lesz igaz , kb ennyire voltak kommunisták a szovjet vezetők is.

2015. szept. 16. 19:36
 35/37 anonim ***** válasza:
Nem a kommunizmusra ráfogták hogy az lesz amit te elmondtál annak érdekében hogy hatalomra kerüljenek de igy a szó jelentése is változott.
2015. szept. 17. 22:40
 36/37 anonim ***** válasza:

Most ti tényleg az elméletről és a gyakorlatról vitáztok? Elméletileg a kommunizmus az amit Savarianpunk ír (már amennyire a szöveget átfutva meg tudom állapítani), gyakorlatilag diktatúrát hoztak létre ezen a néven. Ennyi.

Ennyi erővel a demokráciáról is vitatkozhatnátok, elméletileg mindenki legjobb tudása és érdeke szerint szavaz, gyakorlatilag a véleményformáló média és szavazatvásárlás alapján.

2015. szept. 18. 18:22
 37/37 Dóra Takács válasza:
[link] itt megtalálsz mindent
2015. nov. 22. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!