Hogy válhatott sátánistává?
14 éves csajok vagyok és valahogy a sátánizmust jobbnak tartom mint a kereszténységet
Szerintetek elkezdjek ezzel foglalkozni egyáltalán vagy hagyjam a francba?
Esetleg mit kell csinálnom hogy az legyek? Az ilyen internetes oldalakban nem nagyon bízom
Kommunizmus sehol nem volt soha. Az ideológia lényege a szabadság és egyenlőség ahol mindenki szükségletei szerint részesül a javakból , nincs pénz , nincsenek kizsákmányolók , főként állam (kormányzat) se , állami maffiaszervezetek (ávh stb) meg végképp nem. Senki nem uralkodik senkin , egyenlő szintű a jólét , nincs magántulajdon. Ez a kommunizmus , nem pedig ami a Szovejunióban meg az általa megszállt országokban és Kínában meg Észak Koreában volt (utóbbiban van is) , mivel ezekben az országokban voltak társadalmi osztályok , volt pénz , volt állam (kormányzat) , volt terror és mindennek sok millió halálos áldozata , leginkább államkapitalista terrordiktatúrának nevezhető , de még papíron is csak "épülő szocializmus" volt.
Az igazai kommunisták ,rengeteg más emberrel együtt börtönökbe meg munkatáborokban voltak , aki nyalonc volt csak az élt talán elfogadhatóan.
Az egyházat nem pártolja az ideológia , leginkább a materializmushoz és ateizmushoz áll legközelebb ami(k) egyben a sátánizmust is kizárják , mert ugyanolyan nem bizonyított képtelenségeket állít mint a monoteista vallások. A vallása miatt senkit nem szabad diszkriminálni , mindenki abban hisz amiben akar , hiszen ha van valamilyen személyes meggyőződése azzal nincs semmi gond. Ellenben az egyház kezéhez több vér tapad mint az államkapitalizmushoz és a nácizmushoz összesen , jóllehet nem érdemes 900 évet 80 évvel összehasonlítani.
Persze , hogy a nagy "vezéreknek" milyen skizofréniája volt azt ki tudja , lehet nevezte valamelyik sátánistának is magát.
"Ellenben az egyház kezéhez több vér tapad mint az államkapitalizmushoz és a nácizmushoz összesen"
Ez nem igaz!
A hajdani kommunista előd jakobinusok fél év alatt öltek meg jóval több embert mint az egyház 500 év alatt.
Ja és itt vannak adatok a kommunizmusról:
És még nem beszéltem, hogy az amerikaiak lelkén mennyi emberi élet szárad, bárki ellen népirtást végeznek és lebombázzák a "demokrácia" nevében:
https://www.youtube.com/watch?v=fb1fsBn0eIM
Amit meg a konkvisztádorok és hasonlók csináltak annak semmi köze a kereszténységhez, csupán gyilkos vadállatok próbáltak valahonnan igazolást keresni, ahogyan az ISIS-nem sincs semmi köze az Iszlámhoz, csak mocsok banditák akarják valamivel igazolni tetteiket.
" kommunisták hatalomra "
Már ez a 2 szó is kizárja egymást , mint mondtam valódi kommunizmusban nincs hierarchia , így hatalmon lévő emberek sem.
A cárok olyannyira jóságosak voltak, hogy óriási éhezés , nyomor , hatalmas sztrájkok (amiken az ő embereik a tömegbe lőttek) söpörtek végig az országon , míg a cár és családja dúsgazdagon élt.
Természetesen 17-től sem lett jobb (sőt) , de kész vicc kommunizmusnak csúfolni a szovjet rendszert , ha egyszer annak elveinek szinte teljesen az ellenkezője valósult meg. Ennyi erővel verhetem én is a mellem , hogy az angol királynő vagyok , de attól még nem lesz igaz , kb ennyire voltak kommunisták a szovjet vezetők is.
Most ti tényleg az elméletről és a gyakorlatról vitáztok? Elméletileg a kommunizmus az amit Savarianpunk ír (már amennyire a szöveget átfutva meg tudom állapítani), gyakorlatilag diktatúrát hoztak létre ezen a néven. Ennyi.
Ennyi erővel a demokráciáról is vitatkozhatnátok, elméletileg mindenki legjobb tudása és érdeke szerint szavaz, gyakorlatilag a véleményformáló média és szavazatvásárlás alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!