Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy válhatott sátánistává?

Hogy válhatott sátánistává?

Figyelt kérdés

14 éves csajok vagyok és valahogy a sátánizmust jobbnak tartom mint a kereszténységet

Szerintetek elkezdjek ezzel foglalkozni egyáltalán vagy hagyjam a francba?

Esetleg mit kell csinálnom hogy az legyek? Az ilyen internetes oldalakban nem nagyon bízom

2015. szept. 8. 15:43
1 2 3 4
 21/37 ktk312 ***** válasza:
100%
Pedig a polgár pukkasztás a véremben van. Na de mindegy, úgy tűnik a kérdező csak egy napig tartotta érdekesnek a bal kéz útját.
2015. szept. 9. 20:45
 22/37 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Nekünk kellene eldönteni hogy melyik vallásban higyj?

Nem hinném.

És annak sem látom értelmét hogy itt vallási vitába torkolljon a kérdésed.

Igaz Sátánistákat már nem könnyű találni, mivel a divat Sátánizmus kitaszítja.

Nem tudom miért de mostanában az a menő ha a hátsó kertben feláldozol egy kecskét és kijelented: "Ezt Sátán atyámért teszem!".

Csak hát arra már nem igazán gondolnak sokan, hogy ezzel csak roszatt csinálnak...

Sátán atya tiszteli az állatokat a tisztaságuk miatt.

Persze sokat nem tudok a Sátánizmusról és a Kereszténységről sem, engem nem ez éltet...

2015. szept. 11. 23:40
 23/37 anonim ***** válasza:
28%

A Sátánizmus egy (nem egységes) filozófiai rendszer, melynek lényege az Isten bírálata, elutasítása, és helyette a Sátán imádata, szolgálata.

Egyesek gyakran keverik a luciferánus("tudat imádat" ami nem vallás, ideológia!) ideológiával, ennek oka a két fogalom félreértelmezései és ezek homályos, tisztázatlan meghatározásai. A korok folyamán ezen ideológiák sosem tárták fel magukat, a profán réteg előtt rejtve maradt, sőt a kívülállóknak fals, dezinformációkat szivárogtattak ki megtévesztésükre.Vallásukat egyértelműen istenükről nevezték el. Egyes elméletek v. nézetek szerint Sátán az anyag ura.

Leggyakoribb ismérvei:

- Az egó, önmagunk imádata

- A test és az anyagi létezés dicsőítése, központba állítása

- A Sátán Istenként való megjelenítése, vallásos jellegű, rituális imádata

- A lelkiismeret gátként való értelmezése, lelkiismeret nélküliségre törekvés

- A determináció, a korlátoltság rémképének elkerülése, eltörlésének vágya

- Fekete mágia használata

- Sötét tudás, a fejlődés elutasítása (A Sötét tudás olyan tudás, amelyben az ember egy adott tudásanyagnak csak egy részét ismeri fel, illetve fogadja el valósnak vagy hasznosnak, így a maradék tudásanyagot nem érvényesíti, kizárja, vagy nemlétezőnek tekinti, illetve nem is keresi, tágabb értelemben a végtelen tudást végesre redukálja, majd az így kapott hiányos tudáshalmazt nevezi ki teljes, végtelen tudásnak - önmagát becsapva, átvitt értelemben vakká, sötétté téve.)

- A sátáni/démoni megszállottságra való törekvés tudás és hatalom szerzése érdekében

- Hazugság, manipuláció

- A nem sátánista emberek lenézése, a sátánizmus mint megvilágosodottság, "felvilágosultság" értelmezése (Vesd össze: a fényhozó Lucifer, illuminálódás, Illuminátusok, stb.)

- Gyermekek bántalmazása (rituális céllal vagy anélkül, pedifília, abortusz, a pszichére ható programozás keretén belül)

- Emberáldozatok bemutatása a Sátánnak (akár rituálék keretei között, akár háborúk formájában, mint említettem abortusz, eutanázia)

- Fokozott érdeklődés a mágia és varázslatok tudománya iránt után

- Egyes ~ nézetek gyakorolják a "hét bűn"-t mindennapjaikban. Nézeteik szerint a bűnök kioltják egymást megfelelő használatkor(pl.: restséget az irigység stb.) Ez egy remek példa a keresztény nézetekkel való szembenállásukra és lázadásukra

- Kapcsolat teremtés identitásokkal. Általában nézeteikben, hitükben megtalálható lényekkel

2015. szept. 13. 13:54
 24/37 anonim ***** válasza:

Rasztás Dzsimi, ezeket a rettenetes baromságokat honnan az istenből szedted??? Komolyan nem értem hogy egyesek honnan vesznek és kezelnek tényként szemmel láthatóan ordas hülyeségeket!

Mondd csak Dzsimi, nem érzel némi ellentétet az általad felsoroltak és a között a mondatod között hogy "ezen ideológiák sosem tárták fel magukat, a profán réteg előtt rejtve maradt, sőt a kívülállóknak fals, dezinformációkat szivárogtattak ki megtévesztésükre"? Hmm? HMMM???

2015. szept. 13. 15:31
 25/37 anonim ***** válasza:

Nem, nem érzek ellentmondást.

Mert mint látom sokan a "kívülállók" közül azt hiszik, hogy a Lavey, Spirits of Eridu stb. az igazi sátánizmus, és ami ettől eltér az nem lehet az. Pedig ezek a cukormázas pózoló hüłyegyerekekből álló "felekezetek" nem igazi sátánisták. Amit leírtam, kb. ez az igazi sátánizmus lényege.

2015. szept. 13. 15:54
 26/37 anonim ***** válasza:
És ezt Te honnan tudod? Sátánista vagy? Vagy a saját gyülekezetben mondták el neked hogy a sátánisták hülyék? Mert utóbbi esetben bocs, de kiröhöglek. Ez olyan mintha a kereszténységről a buddhistákat, az iszlámról meg a keresztényeket kérdeznéd.
2015. szept. 13. 16:36
 27/37 anonim ***** válasza:

A sátánisták egyáltalán nem hüłyék, sőt okosabbak az átlag embernél.

De ezek a feketekörmű saját praclijukat vagdosó csibészek mint mondtam nem számítanak igazi sátánistáknak.

2015. szept. 13. 16:49
 28/37 anonim ***** válasza:
spirits of eridu , joy of satan , elysium a nácizmust népszerűsítő oldalak mind:)
2015. szept. 13. 16:52
 29/37 anonim ***** válasza:

"spirits of eridu , joy of satan , elysium a nácizmust népszerűsítő oldalak mind"

Erről beszélek! Ezek csak lázadoznak össze-vissza, miközben totál lejáratják magukat.

Itt is példának mondom, hogy igazi sátánisták a kommunisták voltak, ők kínozták halálra a keresztényeket és szerzeteseket.

Marx és Lenin is mind kabbalista sátánimádók voltak.

2015. szept. 13. 17:01
 30/37 anonim ***** válasza:

a sátánizmus még mindigértelmesebb mint a kereszténység ezt nagyon jol látod.

De én amondó vagyok hogy nem szabad egy vallás szűklátókörüségébe burkolózni.

Magadat szolgáld ne istent vagy ördögöt ezh a legnehezebb de a leg kifizetődőbb.

2015. szept. 14. 02:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!