Van itt olyan, aki már nem tini, de spirituális útkeresésben van?
Figyelt kérdés
És merrefelé keresgélsz?2015. jún. 24. 16:54
21/25 anonim válasza:
Piriii, a tudatosságod mit ölel fel? A szellemedet, azaz minden pillanatban tisztában vagy a gondolkodó éneddel, vagy tudattalan, esetleg motorikus testi, és szervi funkciókra is kiterjed? Miket sikerült eddig tudatosítani, és ésszerűen szabályozni?
22/25 piriiiii válasza:
A tudatosságom... hm... igen, jelenti azt is, hogy minden pillanatban tisztában vagyok a gondolkodó énemmel, és az utóbbit is. Bár nem túl látványos eredményeim vannak.
Felléptem a tudatos álmodás első szintjére, de megrekedtem.
Illetve meg tudok szüntetni bizonyos fizikai fájdalmakat. Tudok erőt meríteni a semmiből, vagyis, a tudatosságomból, ha fizikailag már nincs erőm.
23/25 anonim válasza:
Szerintem igaz a mondás: "Jó pap is holtig tanul." Ebből kifolyólag az ember egészen a halála percéig spirituális útkeresésben van...
Egyébként jelen! :)
41/N
24/25 anonim válasza:
Az erőmerítés jól hangzik. Rengetegszer hasznos tud lenni. A tudatos álmodásban próbáltad már fejleszteni azzal, hogy teljesen véletlenszerű időpontokban ellenőrzöd, hogy ébren vagy e, vagy álmodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!