Van itt olyan, aki már nem tini, de spirituális útkeresésben van?
Figyelt kérdés
És merrefelé keresgélsz?2015. jún. 24. 16:54
1/25 piriiiii válasza:
A 18 életév gondolom még annak számít, ugye?
4/25 anonim válasza:
Ha azt keresed mi van itt és most akkor már jó felé kapsgálsz
6/25 A kérdező kommentje:
Piriii: a 18 év természetesen tininek számít, de azért ha gondolod, megoszthatod a "történeted" :)
A többiek pedig: pffff.. valóban "szánalmas" -ak vagytok. Miért válaszoltok olyan kérdésre, ami nem rátok vonatkozik??
2015. jún. 25. 12:01
7/25 anonim válasza:
Miből következtetsz arra, hogy nem ránk tartozik?
8/25 anonim válasza:
Ketten is írtunk megerősítő választ, bár tőmondatban, nem értem miért volt nehéz értelmezni.
9/25 anonim válasza:
"A 18 életév gondolom még annak számít, ugye?"
Az érzelmi és mentális érettség nem teljesen mérhető években. Ritka esetben akár 14 évesen is kenterbe verhetsz itt mindenkit.
10/25 A kérdező kommentje:
OK, akkor ha nem lett volna egyértelmű: a kérdést azoknak írtam ki, akik ebben a helyzetben vannak. Mint írtam, arra is kíváncsi lennék, hogy merre keresgéltek. Tehát ha csak annyit írtok: 'vannak néhányan' v ilyesmit, azt úgy veszem, hogy ti nem tartoztok közéjük. Elnézést, ha tévedtem volna, de akkor ha lehet, egy kicsit bővebben fejtsd ki. :)
2015. jún. 25. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!