Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha megdöglők akkor a spirituál...

Ha megdöglők akkor a spirituális sátánizmus tana szerint mi lesz velem?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 01:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
2015. jún. 2. 02:04
 2/22 anonim ***** válasza:
9%

Ha közéjük tartozol, tudnod kell.

Ha nem tartozol közéjük, teljesen mindegy, ők mit hisznek.

2015. jún. 2. 05:52
 3/22 anonim ***** válasza:

ez picit bonyolult....

[link] a lent lévő kommenteket is olvasd el....

2015. jún. 2. 06:58
 4/22 anonim ***** válasza:

Attól nem fogod megtudni, ha naponta megkérdezed.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__6..

2dubitus helyes választ adott.

Szerintem: az életutadtól függ. Nyilván nem ugyanaz a halál utáni léte Albert Schweitzernek mint egy részegen családját kínzó, verő férfi alatti lénynek.

Tanulmányozd ezt:

[link]

És ne hidd, hogy azt, hogy halálod után mi lesz, neked valaki meg fogja mondani. Logikus, ha a fény, a szeretet felé haladsz, más az irány, mint ha a sötétség, a gyűlölet felé sodródsz.

A te utadat neked kell járnod. A te szavaid, választásaid, cselekedeteid határozzák meg, mi lesz.

2015. jún. 2. 07:31
 5/22 anonim ***** válasza:

Ezt nehéz lenne megoldani, mert mivel a sátánizmusnak sok féle ágazata van, de nincs globális sátánista egyház, ahol megmondanák pontosan miben kéne hinni.

Sokan azt hiszik közülük, hogy nekik a sátán külön lakosztályt tart fent, ahol is haláluk után fognak kerülni és békességben fognak tengődni. Mások úgy hiszik, (miután elolvastak pár blogot), hogy a szellemvilágban fogják végezni, és szellemként élnek majd tovább. Egyesek pedig a válásból kiindulva azt hiszik, hogy pokolra jutnak, ahol bográcsban főzik őket. (Egyébként, ha a keresztény vallást vesszük ez a legvalószínűbb verzió :D) Viszont szerintem ugyanott fogják végezni, ahol a keresztények. Nem, nem kell megijedni! Nem a mennyországról beszélek, hanem a temetőről, ahol féreg családok százai fognak jól lakni belőlük, vagy egy pinduri urnában, mellyel szétszórják a hamvaikat. Mellesleg én is oda fogok kerülni, miután fel ravataloztak, mert ahogy a mondás is tartja: porból lettünk, porrá leszünk!

2015. jún. 2. 08:43
 6/22 anonim ***** válasza:
*Megmondani
2015. jún. 2. 08:44
 7/22 anonim ***** válasza:
Unikornis leszel.
2015. jún. 2. 14:07
 8/22 anonim ***** válasza:

Miért degradálod le magad és miért a spirituális sátánizmus szerint méred magad?

Még ha érzelmileg megvagy rogyva, befordulva , attól még lehetne eszed !

Csak a test halandó,a lelked és a szellemed örök kárhozat ,vagy boldogság.

Rajtad áll minden.

Csak és kizárólag az utolsó pillanatig itt a földön a 3D-ban tudsz magadért tenni érdemben.

Halál után a szellemi-lelki tőkéd az, amit itt a Földön megtanultál,megszereztél.

Odaát már nincs mód megbánásra !!!

Hogy mi lesz veled és másokkal?

Az én hitem, tudásom szerint fejlődünk tovább magasabb szellemi szintekre jutva.

Hogy pontosan hogyan ,milyen módon teljesen mindegy csak már tartsunk ott.

Én mindig is úgy éreztem, halál után ’’ végre haza jutok,,

Természetesen senkit nem az öngyilkosságra bátorítók ezzel,mert a ki kell teljesíteni mindenkinek a földi idejét ,hiszen szükséges a szellemi-lelki fejlődésünk szembotjából,a földi megtapasztalás.

2015. jún. 2. 14:50
 9/22 A kérdező kommentje:
Ugyan én ateista vagyok, de érdekelnek az ilyen vallások és valahogy azt vettem észre, hogy ködösítenek erről az egészről, hogy milyen jó lesz neked a földön de hogy a halálod után mi lesz veled arról nem beszélnek. Mindenki csak vakerál, hogy hát minek azt tudni neked, de ember ha netán be akarok térni akkor azt is akarom tudni, hogy mi vár rám!
2015. jún. 2. 14:55
 10/22 anonim ***** válasza:

joker elolvastad a kérdést?

elkezdesz arról papolni hogy nehéz megmondani mert a sátánizmusnak sok ága van....ha elolvasnád a kérdést benne van hogy a spirituális sátánizmust kérdezte...

2015. jún. 2. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!